Afbeelding
Foto:

De Nijs en Daalmans
versterken elkaar

HOOGERHEIDE - Een jaar geleden besloten de financiële adviseurs Frits Daalmans en Felix de Nijs om samen te gaan werken in één financieel adviesbureau. “En daar hebben we geen moment spijt van gehad”, zegt Daalmans.

Daalmans is al bijna 30 jaar actief als financieel adviseur en heeft een grote klantenkring opgebouwd met zowel bedrijven als particulieren. Felix de Nijs is net als Daalmans al 30 jaar actief in de financiële wereld en had eerst een administratiekantoor in Halsteren en later in Roosendaal. “Samen hebben we dus 60 jaar ervaring”, lacht De Nijs. Het bedrijf onder de naam "De Nijs Daalmans" is sinds 1 april vorig jaar gevestigd in het voormalige Rabobankgebouw op het Ouwe Raedthuysplein in Hoogerheide.


Leren van elkaar

Frits noemt zich niet oud maar geeft toe dat hij niet meer van de jongste is. “Ik hou nog steeds van mijn werk en van mijn bedrijf, maar ik moet ook aan de toekomst denken. Met Felix heb ik een goede partner aan wie ik mijn klanten met een gerust hart kan toevertrouwen." De Nijs zegt dat ze ondanks hun jarenlange ervaring nog steeds veel van elkaar leren. “En ook onze klanten reageren positief op onze samenwerking.” Ook is hij blij dat hij weer in zijn ouwe vertrouwde omgeving werkzaam is want hij is een geboren Woensdrechtenaar.


Drukke tijden

Het tweetal is gespecialiseerd in het beheren van financiële administraties. Loonadministratie en het verzorgen van aangiftes voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en BTW aangiftes. Daalmans zegt dat de laatste twee jaar drukke tijden waren. "Naast onze reguliere werkzaamheden hadden we het ook druk met het aanvragen van compensatieregelingen voor ondernemers i.v.m. de corona.” Rustige periodes zijn er volgens De Nijs nooit bij: "We hebben drukke en erg drukke periodes. Na het carnaval breekt er weer een erg drukke periode aan omdat voor 1 mei alle belastingaangiften weer gereed moeten zijn."