Afbeelding
Foto:

Vakgarage Servicedealer Halsteren trakteert

HALSTEREN - Vakgarage Servicedealer Halsteren (SDH) bestaat deze maand 15 jaar en dat moet gevierd worden. Eigenaren Patrick en Mieke Turfboer hebben het afgelopen half jaar flink hun best gedaan om het hele pand te moderniseren en de werkplaats te voorzien van nieuwe werkplekken en apparatuur. 


"U kunt bij ons op de receptie nu veel prettiger vertoeven wanneer u wilt wachten op uw auto, als u een afspraak heeft of als u bij ons langs komt omdat u iets niet vertrouwt aan uw auto. U bent ook van harte welkom om zomaar een kijkje te komen nemen.

Op facebook, instagram en via onze Vakgarage site heeft u de verbouwing kunnen volgen. We hebben van u als trouwe klant veel mooie complimenten mogen ontvangen tijdens de verbouwing. Zelfs op de momenten dat het voor u en ons niet heel makkelijk was elkaar te verstaan door de geluiden vanuit de werkplaats en door de geluiden van de renovatie. Of doordat u op de receptie een rommeltje aantrof, iets wat onvermijdelijk was."


"Daarom hebben wij iets bedacht waarbij wij juist u willen bedanken. U kunt als u wilt op onze website www.vakgaragesdh.nl naar link prijsvraag gaan en daar de woordzoeker oplossen. U heeft daarvoor heel de maand maart de tijd. De oplossing kunt u gemakkelijk via de mail naar ons toesturen. Alle informatie leest u op onze site. Op 1 april verloten wij onder de goede inzendingen een aantal prijzen. De hoofdprijs is een dagje slipcursus. De tweede prijs is een volledige grote onderhoudsbeurt met gratis APK. De derde prijs is een volledige kleine onderhoudsbeurt met gratis APK. En we verloten 10 keer een cadeaubon voor eenmalig met uw auto door de wasstraat. De winnaars nodigen wij persoonlijk uit en die nemen dan de prijs in ontvangst. Wij hopen dat u allen mee gaat puzzelen en dat wij misschien u wel uitnodigen zodat u een mooie prijs in ontvangst kan nemen."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding