Afbeelding
Foto:

De grote kracht van klein blijven

HALSTEREN – Een gesprek over verzekeringen of hypotheken gaat over dingen die een grote impact kunnen hebben. Veldsink Van der Linden begrijpt dat je zulke zaken het liefste onder vier ogen bespreekt met een betrokken, lokale expert. Dat is de grote kracht van een kantoor dat liever klein blijft.


“Lokale, persoonlijke betrokkenheid vinden wij de beste werkwijze”, zegt hypotheekadviseur Jeroen Kommers van Veldsink Van der Linden in Halsteren. Veldsink is een landelijke organisatie met zo’n 70 kantoren door heel Nederland, die de waarde van lokale en persoonlijke betrokkenheid herkent, ook in tijden waarin je alles eenvoudig via internet kunt regelen. Dat die keuze loont, is iets wat Kommers en zijn collega, verzekeringsadviseur Joeri de Bruijn dagelijks zien: “Advies op maat geven is online nauwelijks mogelijk. In een persoonlijk gesprek ontdekken we de details die echt belangrijk zijn. Onlangs sprak ik een stel dat een woning had gekocht, waarvan de garage op een ander perceel bleek te staan. Daarvoor is een aparte verzekering nodig, maar dat zou je via internet niet te weten komen. Juist door onze klanten te kennen en ze persoonlijk te spreken kunnen wij ons onderscheiden, door er altijd voor te zorgen dat onze klanten goed verzekerd zijn.”

Via Veldsink Van der Linden kun je vrijwel alles verzekeren. Van woningen tot auto’s en boten, van uitvaarten tot levensverzekeringen en van zakelijke verzekeringen tot pensioenen. “Voor onze zakelijke klanten heeft Veldsink speciale consultants, die hen van gespecialiseerd advies kunnen voorzien. Dat is het grote voordeel van de schaal van Veldsink: we opereren lokaal, maar hebben als het nodig is de beschikking over de expertise van een grootschalig bedrijf”, aldus De Bruijn.


Zekerheid

De vraag naar financiële zekerheid wordt steeds groter, zeker in een tijd waarin het leven steeds duurder en de huizenmarkt steeds gekker wordt. "Starters hebben het moeilijk op de huizenmarkt, en ook doorstromers hebben steeds meer uitdagingen”, zegt Jeroen Kommers. "Maar de hypotheekrente is laag, en dat biedt mogelijkheden om de overwaarde van de woning te benutten. Bijvoorbeeld voor schenkingen aan kinderen of voor woningverbetering, maar ook voor energiebesparende maatregelen. Daarvoor hebben we een aantal mooie, lokale samenwerkingen waarin wij adviseren over het financieren van het verduurzamen van woningen. Ook zien we steeds meer mensen die richting hun pensioen zoeken naar zekerheid omtrent hun maandlasten. Met onze "Financiële Foto” kunnen we vastleggen hoe de financiële situatie is, en hoe die zekerheid bereikt kan worden. Voor elke situatie hebben we een passend advies, dat we graag persoonlijk toelichten. Dat blijven we doen, gewoon in Halsteren, waar iedereen gewoon bij ons kan binnenlopen. De deur staat altijd open.”