Dorpsraad Halsteren heeft Ad van de Vrede uitgenodigd om het verkiezingsdebat te leiden.
Dorpsraad Halsteren heeft Ad van de Vrede uitgenodigd om het verkiezingsdebat te leiden. Foto: Bep Tielemans

Verkiezingsdebat in Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - De Dorpsraad van Halsteren heeft lang nagedacht of het zinvol was om een verkiezingsdebat te organiseren in het dorp. Na de persconferentie, waarbij minder strenge maatregelen zijn aangekondigd, heeft de Dorpsraad zijn mening bijgesteld. 

Stemrecht is een belangrijk fundament van onze democratie. Daarom organiseert de Dorpsraad voor donderdag 17 februari in De Wittenhorst van 19.00 tot 21.00 uur een verkiezingsdebat, dat wordt geleid door Ad van de Vrede. Inloop is vanaf 18.45 uur. De politieke partijen uit gemeente Bergen op Zoom krijgen die avond een aantal stellingen voorgelegd op onderwerpen die van belang zijn voor Halsteren. Op deze manier kunnen zij hun partijprogramma’s voor de periode 2022-2026 verduidelijken. Een groot aantal politieke partijen heeft al aangegeven graag aanwezig te zijn op deze avond. 

Ook bewoners van Halsteren zijn van harte welkom om het verkiezingsdebat bij te wonen. Is er een onderwerp dat u besproken zou willen zien tijdens het debat, laat het de Dorpsraad dan voor zondag 13 februari weten via e-mail: 

dorpsraadhalsteren@gmail.com

In verband met de nog geldende coronaregels is het aantal plaatsen beperkt. Tijdens de verkiezingsavond geldt de anderhalve meter regel en is een mondkapje verplicht, evenals het tonen van uw CoronaCheck app. Ondanks de beperkte mogelijkheden hoopt de Dorpsraad een informatieve avond te verzorgen.