Afbeelding
Foto:

MollerJuvenaat in première

Het Mollerlyceum en Gymnasium Juvenaat gaan na een krachtenbundeling per 1 augustus 2022 samen verder. Onder de naam MollerJuvenaat wordt kwalitatief onderwijs aangeboden van havo- tot gymnasiumniveau. Op zaterdag 12 februari 2022 gaat de nieuwe scholencombinatie officieel ‘in première’ tijdens hun exclusieve Open House bij C-Cinema Kiek In De Pot in Bergen op Zoom. 


Het uitgangspunt van de scholencombinatie is het beste van twee werelden te combineren en de sterke kwaliteiten te behouden en vergroten. Daarnaast zet MollerJuvenaat in op onderwijs dat toekomstbestendig is en aansluit bij de wensen en eisen van het onderwijs van de 21e eeuw en van leerlingen. MollerJuvenaat wordt dan ook een ‘House of Students’, een idee dat aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen. Dit past bij de huidige tijd, waarin generatie Z opgroeit. De nieuwe scholencombinatie heeft daarom als slogan: ‘Jij bent aan Z!’, een verwijzing naar de belangrijke rol die leerlingen hebben in het tot stand komen van het onderwijs op de nieuwe school en het ontwerp van de nieuwbouw die de komende jaren gerealiseerd gaat worden.

Net als afgelopen jaar, zal het ook komend jaar door alle maatregelen niet mogelijk zijn om de school volledig open te stellen voor bezoekers in de vorm van een traditioneel groots opgezette open dag. Het MollerJuvenaat wil groep 7 en 8 leerlingen en hun ouders toch heel graag de kans geven persoonlijk kennis te maken. Daarom organiseert de school een exclusief Open House; op zaterdag 12 februari 2022 gaat het MollerJuvenaat in première in C-Cinema Kiek In De Pot in Bergen op Zoom. De première stond oorspronkelijk gepland op zaterdag 29 januari 2022. Met het twee weken uitstellen van het evenement hoopt de school dat er versoepelingen zullen zijn met betrekking tot de nu geldende Coronamaatregelen. Tijdens het Open House zijn geïnteresseerden (één ouder en leerling per gezin), na aanmelding en in tijdsloten, van harte welkom in de bioscoop om geïnformeerd te worden over de nieuwe school, de locatie van de gymnasiumafdeling, het onderwijs en alle praktische zaken.

Aanmelden voor het Open House op zaterdag 12 februari 2022 in C-Cinema Bergen op Zoom kan via de website www.mollerjuvenaat.nl.

Afbeelding
Afbeelding