Bingoactie in volle gang!

HALSTEREN - Vanuit winkeliersvereniging WinkelHart Halsteren is een grote Bingoactie op poten gezet. Bij elke besteding van 10 euro bij de deelnemende winkeliers ontvangt de klant één bingokaart; bij besteding vanaf 50 euro ontvangt men een extra bingokaart. In en rond het dorp wordt massaal bingo gespeeld.


Elke dag worden in de deelnemende winkels, dat zijn er een dertigtal, de gevallen bingogetallen bekendgemaakt. Deze getallen staan ook steeds op de facebook-pagina van WinkelHart Halsteren. Iedereen die een volle bingokaart heeft, kan deze komen verzilveren bij het secretariaat van de winkeliersvereniging: De Bloemenstal aan Dorpsstraat 73K in Halsteren. Daar kan men een briefje trekken uit de prijzenpot en ontvangt men vervolgens een cheque om de prijs op te halen bij of een afspraak te maken met de winkelier die de prijs beschikbaar stelt. Er zijn maar liefst 125 waardevolle prijzen te winnen. 

Winkeliersvereniging WinkelHart Halsteren heeft de grootse Bingoactie georganiseerd vanwege de start van de herinrichting van de Halsterseweg-Noord. Dit ingrijpend karwei is afgelopen week van start gegaan met de eerste fase van totaal vijf. Het weggedeelte vanaf de rotonde Vogelenzang is tijdelijk afgesloten en het is natuurlijk zaak dat de winkels in Halsteren goed bereikbaar blijven. Voor fietsers zijn er in de eerste fase omleidingen in de nabije omgeving; voor doorgaand autoverkeer is er een adviesroute buitenom. In september gaat de Halsterseweg weer een tijd open.