Afbeelding
Foto:

Open dagen mbo Scalda
Welk beroep past bij jou?

GOES - 2022: nieuw jaar, nieuwe kansen. Kun jij ook niet wachten op een nieuwe opleidingsuitdaging? Neem dan eens een kijkje bij mbo-school Scalda en CIOS Zuidwest-Nederland (Goes) op vrijdag 4 februari. En bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter in Vlissingen op zaterdag 5 februari. Een goede manier om met toekomstige docenten en medestudenten te praten, stagebedrijven te ontmoeten, sfeer te proeven en kennis te maken met de opleidingen. 


De open dag is niet alleen bedoeld voor leerlingen die een studiekeuze moeten maken, maar ook voor ouder(s)/verzorger(s), die een belangrijke rol spelen in het studiekeuzeproces. Daarnaast zijn ook volwassenen welkom die zich willen laten omscholen of gereed zijn voor de volgende stap in hun carrière. Scalda houdt jaarlijks open dagen om studiezoekers een beeld te geven van de opleidingsmogelijkheden binnen haar onderwijsinstelling. 

Registreren?

Bezoekers dienen zich aan te melden via scalda.nl/opendagen. Dit zodat Scalda hen vooraf van de juiste informatie kan voorzien. Scalda locaties in Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen en CIOS Zuidwest-Nederland in Goes zijn op vrijdag 4 februari geopend van 16.00 tot 20.00 uur. De deuren van Maritiem en Logistiek College De Ruyter in Vlissingen op zaterdag 5 februari, van 10.00 tot 15.00 uur. Vanwege een verbouwing wordt de open dag van vrijdag 4 februari voor de opleidingslocatie Podium in Middelburg gehouden bij Van der Valk Hotel Middelburg.


Disclaimer
Scalda hoopt bezoekers op school te kunnen begroeten, maar misschien lukt dat niet vanwege de maatregelen. Als je je aanmeldt voor de open dag, word je op de hoogte gehouden. Ook van andere activiteiten die Scalda organiseert.