Aangehouden voor handelen in drugs

OSSENDRECHT - Door de politie is vrijdagmiddag rond 15:00 uur na een korte achtervolging een verdachte aangehouden in Ossendrecht. Het gaat om een 20-jarige man uit Bergen op Zoom, voor de handel in verdovende middelen. Bij de verdachte is naast drugs ook een aanzienlijk geldbedrag aangetroffen wat in beslag is genomen.
De automobilist viel op omdat hij in de Zuster Marie Adolphinestraat vanuit de Molendreef te hard reed. In de Cichorei had hij vermoedelijk vanuit de auto drugs verkocht om daarna direct zijn weg te vervolgen.

Een agent achtervolgde hem. Op een kruising in De Kuil gooide de bestuurder iets uit de auto. De agent bleef achter de auto rijden, terwijl een andere agent de locatie aan De Kuil onderzocht. Hier lag een plastic zakje met vermoedelijk drugs. Daarop is de verdachte in de Slingerstraat aangehouden. Het gaat vermoedelijk om 5 gram cocaïne en zakjes amfetamine.

De verdachte zit vast voor nader onderzoek. De controle werd uitgevoerd naar aanleiding van een tip die binnen was gekomen bij Meld Misdaad Anoniem.