Monique Daalmans in de winkel aan de Raadhuisstraat.
Monique Daalmans in de winkel aan de Raadhuisstraat. Foto: Dennis van Loenhout

Schildersbedrijf Daalmans maakt dingen mooier

HOOGERHEIDE – Als je een echt familiebedrijf zoekt, zoek dan niet verder dan Schildersbedrijf Daalmans in Hoogerheide. Mon en Monique Daalmans zitten al 25 jaar in het vak, dat ze nog altijd het mooiste ter wereld vinden. Dat vindt ook oom Frie Daalmans, die weliswaar 76 is maar het schilderen nog niet kan laten.


“Waarom dit vak zo mooi is?” vraagt Mon Daalmans zich hardop af, “omdat je als schilder dingen mooi maakt. Dat maakt ons werk heel dankbaar, zeker in de afgelopen anderhalf jaar. Tijdens de coronacrisis brachten mensen meer tijd dan ooit thuis door. Wij helpen dat huis zo mooi mogelijk te maken. Ook na ruim 25 jaar is dat nog steeds het mooiste vak ter wereld.”


Kwaliteit

In hun winkel aan de Raadhuisstraat verkopen Monique en Mon uitsluitend producten waar ze achterstaan. De Pure-lakken en latex van Flexa bijvoorbeeld. “Flexa Pure is beter van kwaliteit en heeft een betere vloeiing en dekking, als de muur goed gereinigd en voorgestreken is, heb je met deze producten in no-time een mooie, dekkende verflaag”, vertelt Monique. Ook op het gebied van behang is de familie Daalmans specialist. In hun winkel zien Mon en Monique terug dat behang nog altijd in opkomst is. Dessins worden steeds mooier en afwerkingen steeds specialer. “We hebben sinds kort lederen wandtegels in de winkel. Heel mooi en stijlvol, en bovendien gemaakt van leer dat afkomstig is van dieren die in Nederland zijn opgegroeid en verwerkt”, vertelt Monique. 


Sleutels

Om hun lokale klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is Schildersbedrijf Daalmans in Hoogerheide ook het adres voor sleutels: “Wij maken alle sleutels”, vertellen Monique en Mon, “van huissleutels tot fietssleutels, snel en vakkundig. En bij elk product dat we verkopen spreekt natuurlijk vanzelf dat we het voorzien van het beste advies. Dat hoort bij lokaal winkelen en dat verdienen onze klanten.”