Rudolph's Bakery Live
Rudolph's Bakery Live Foto:

‘Rudolph's Bakery Live' bij Intratuin in december

HALSTEREN - Dit najaar staat Rudolph van Veen met zijn culinaire avonturen exclusief in de spiegeltent van Intratuin Halsteren tijdens Rudolph’s Bakery Live – The High Tea Edition. Een sfeervolle, swingende en bovenal smakelijke High Tea show!

 
Tijdens Rudolph’s Bakery Live staat er een rijkelijk gevuld High Tea buffet vol met zoete en hartige hapjes klaar. Je geniet in de authentieke spiegeltent van dé ultieme kerstbeleving en van speciale gastheer: Rudolph van Veen.


Kerstbeleving
Met persoonlijke verhalen en speciale recepten word je helemaal meegenomen in de ultieme kerstsfeer. De high tea wordt muzikaal begeleid door multi-talent en theatermaker Diederik Ensink.

Het is een kerstbeleving voor de hele familie met anekdotes, heerlijke recepten, een enthousiasmerende kookdemo en een buffet vol hartige en zoete lekkernijen.
Extra verrassing! Je gaat naar huis met het allernieuwste en extra dikke bakboek ‘Rudolph’s Bakery 2’ (t.w.v. €36,95 dat op 6 oktober jongstleden verschenen is). Kortom, een niet te missen kerstbeleving rondom de Feestdagen!


Bekend

Rudolph van Veen is de enige Nederlander met zowel de titel Meesterkok als Meester Patissier. In 2000 werd hij bekend als televisiekok bij het populaire televisieprogramma Life & Cooking. De jaren die volgden was Rudolph in meerdere televisieprogramma’s te zien en was hij betrokken bij de ontwikkeling van het foodplatform 24Kitchen.


Bakery bij Intratuin Halsteren
In navolging op het succes van het populaire televisieprogramma ‘Rudolph’s Bakery’, dat iedere dag om 15.00 uur te zien is op 24Kitchen, is er sinds 2020 ook een fysieke Rudolph’s Bakery. De Bakery vind je op het voorterrein van Intratuin Halsteren. Je kan er de lekkernijen uit het populaire televisieprogramma zelf proeven. Ter plaatse of om mee naar huis te nemen.