Afbeelding
Foto: Dennis van Loenhout

Euro voor iedere kerstboom naar Ambulance Wens

HOOGERHEIDE – Een mooie kerstboom brengt de kerstgedachte bij je thuis. Helemaal als je ‘m bij Uw Groene Vakwinkel in Hoogerheide koopt. Richard en Anouska Wouts schenken namelijk een euro van elke verkochte kerstboom aan de Stichting Ambulance Wens.


“We lopen al langer met het idee om iets te doen voor de Stichting Ambulance Wens”, zegt Anouska Wouts van Uw Groene Vakwinkel in Hoogerheide, “we weten zelf hoe waardevol het werk van die stichting is. Vlak voor Richards moeder aan kanker overleed konden we dankzij de Stichting Ambulance Wens nog een weekend met haar en ons gezin weg. Daar heeft ze ondanks alles nog enorm van genoten en voor ons is het een herinnering die we voor de rest van ons leven koesteren. Daarom willen we iets bijdragen aan het mooie werk van de Stichting Ambulance Wens. Voor elke bij ons gekochte kerstboom waarvan een foto op Facebook wordt geplaatst met een vermelding van onze winkel, doneren wij een euro aan de Stichting Ambulance Wens.”

Zoals elk jaar komen de kerstbomen van Uw Groene Vakwinkel ook dit jaar weer uit de Belgische Ardennen. Richard en Anouska Wouts selecteerden daar de beste Nordmanns, Fraseri’s en blauwsparren. “Vanaf 20 november staan de bomen in onze winkel. Ze zijn er van 10 tot 75 euro, dus we hebben voor iedereen de ideale boom”, zegt Anouska, “die we ook nog eens gratis thuisbezorgen in de gemeente Woensdrecht en de gemeente Bergen op Zoom.”


Gezelligheid

In de kerstperiode is er voor klanten elke zaterdag en zondag glühwein en warme chocomel om het winkelen nog aangenamer te maken. Bovendien organiseert Uw Groene Vakwinkel workshops kerststukjes maken, zodat de gezelligheid mee naar huis kan worden genomen.

"Traditioneel verkopen we veel kerstbomen”, zegt Anouska, "maar we hopen dat het er dit jaar nog meer worden. Onze bomen zijn van de beste kwaliteit, als ze voorzien zijn van een goede standaard vallen ze niet uit en ze zijn mooier dan elke kunstboom. Met het goede doel dat we eraan verbinden moet dat toch een reden zijn om voor onze kerstbomen te kiezen?”

Afbeelding
Afbeelding