Afbeelding
Foto:

Ontdek welk beroep bij jou past!

Open dag mbo-school Scalda 19 november

Het was even nagelbijten, maar mbo-school Scalda mag nu toch eindelijk weer een fysieke open dag houden. Een goede manier om met toekomstige docenten en medestudenten te praten, stagebedrijven te ontmoeten, sfeer te proeven en kennis te maken met de opleidingen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op vrijdag 19 november, van 16.00 tot 20.00 uur, in Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen.

De open dag is niet alleen bedoeld voor leerlingen, maar ook voor ouder(s)/verzorger(s), die een belangrijke rol spelen in het studiekeuzeproces. Daarnaast zijn ook volwassenen welkom die zich willen laten omscholen of gereed zijn voor de volgende stap in hun carrière. Scalda houdt dan ook jaarlijks open dagen om studiezoekers een beeld te geven van de opleidingsmogelijkheden binnen haar onderwijsinstelling. Vorig jaar werd dit in de vorm van een Online Open Dagen Festival gedaan.

Scalda is blij dit keer weer een fysieke open dag te kunnen organiseren en doet dit uiteraard volgens de richtlijnen. Binnen de school is daarom voor iedereen die van A naar B loopt, het gebruik van een mondkapje verplicht. Eenmaal zittend, mag het mondkapje af. 


Bezoekers dienen zich aan te melden voor de open dag via scalda.nl/opendagen. Dit zodat Scalda bezoekers vooraf van de juiste informatie kan voorzien. Ter plaatse aanmelden is ook mogelijk. De deuren van de Scalda locaties, CIOS Zuidwest-Nederland (Goes) en Maritiem en Logistiek College De Ruyter zijn geopend van 16.00 tot 20.00 uur.


Open dagen 4 en 5 februari 2022

Ook in het nieuwe kalenderjaar worden open dagen gehouden, namelijk op vrijdag 4 februari op de Scalda locaties en CIOS Zuidwest-Nederland (Goes) van 16.00 tot 20.00 uur en zaterdag 5 februari op Maritiem en Logistiek College De Ruyter, van 10.00 tot 15.00 uur.