Afbeelding
Foto:

De beste country-zanger!

Ruud Hermans met ‘Back in Town’ - vrijdag 12 november 2021 om 20.15 uur

Eigenlijk zou je Ruud Hermans uit Tilburg de Nederlandse Johnny Cash kunnen noemen. Beide countryzangers maakten namelijk op latere leeftijd een comeback. Ruud Hermans won ‘The Voice Senior’ en werd weer helemaal actueel, decennia na zijn hit Somewhere Between met The Tumbleweeds. Inderdaad: ‘Back In Town’!


U kent Ruud Hermans misschien van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij voor de KRO ‘Het Theater Van Het Sentiment’ en ‘Country Time’.

In dat laatste programma gaf hij een podium aan Ilse DeLange, die Ruud Hermans om die reden heel eervol haar ontdekker noemt. Daarnaast was hij altijd al een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country-scene.


Ruuds deelname aan ‘The Voice Senior' gaf zijn carrière nieuwe glans. In ‘Back in Town' speelt hij naast zijn eigen songs ook een aantal Americana- en countryklassiekers. Als geroutineerd verteller zal hij deze liedjes omlijsten met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country-iconen uit Amerika interviewde. Entree: € 21 (incl. pauzedrankje).