Eerste Brabants Boek Present meet & greet

REGIO - Op zaterdag 6 november aanstaande presenteert Tilt de allereerste Brabants Boek Present 'meet & greet' met schrijver Vrouwkje Tuinman. Er wordt met haar in gesprek gegaan over Tijdelijk verblijf, de uitgave die vanaf 6 november ook als luisterboek en brailleboek beschikbaar zal zijn. 

Belangstellenden zijn welkom in de Bibliotheek LocHal in Tilburg, waar om 14.00 uur de officiĆ«le overhandiging van het luisterboek en brailleboek plaatsvindt. 
Het belooft een bijzondere dag te worden, de Commissaris van de Koning, Ina Adema is tijdens de opening van het programma aanwezig om de brailleversie en de audioversie van het boek Tijdelijk verblijf aan Vrouwkje Tuinman te overhandigen.
Op deze manier wordt Cultuurfonds Noord-Brabant, Dedicon, Bibliotheekservice Passend Lezen en Stichting De Brabantse Hoeders het Brabants Boek Present beschikbaar voor zo'n 50.000 visueel gehandicapten.
Deze dag hebben we een aantal visueel gehandicapten uitgenodigd om met Vrouwkje in gesprek te gaan over het boek. Alle aanwezigen zijn welkom om deel te nemen aan deze discussie.