Het Inloophuis is al ruim twintig jaar actief op zondagmiddag

BERGEN OP ZOOM - Het Inloophuis van Bergen op Zoom is al meer dan twee decennia actief. Iedere zondagmiddag vanaf 14.30 tot 17.00 uur zijn de deuren van het gebouw in de Williamstraat 7 geopend voor inloop. Er worden vrijwilligers gevraagd. 

Veel mensen die de zondag een lange dag vinden, geen of te weinig bezoek krijgen zijn dan van harte welkom in het gebouw voor een koffietje, een gesprek of zomaar een gezellig praatje. Niets hoeft en alles kan.

De organisatie van het Inloophuis gaat uit van de PKN Ontmoetingskerk en de Lieve Vrouwe Parochie die met dit oecumenisch project een vorm van sociaal contact uitvoeren en daar al die jaren voor instaan.

Naast het goed gebruik van het Inloophuis door een vaste groep bezoekers is er altijd ruimte voor nieuwe mensen die zo contact zoeken op de zondagmiddag. Een vast gebruik is altijd de brunch bij de gelegenheid van Pasen en Kerstmis wat altijd een bijzonder gezellige en heerlijke middag is opgeluisterd door een zangkoor.

Dit alles wordt gedragen door vrijwilligers en daar zijn er nooit genoeg van. Wilt u een middag kennismaken met het Inloophuis en eventueel daarna beslissen om maandelijks een middag ‘dienst te doen’: u bent welkom! 

Belt u even met Ria van der Geer, telefoon 0164-259321 of kom gewoon langs.