Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Vergadering Dorpsraad Halsteren

HALSTEREN - Bestuur en leden van Dorpsraad Halsteren komen donderdag 4 november weer bijeen in ontmoetingscentrum de Wittenhorst voor een openbare vergadering. Belangstellenden zijn van harte welkom, aanvang is 20.00 uur. 


Te bespreken onderwerpen zijn onder meer het nieuwe vergaderrooster van Dorpsraad Halsteren voor bestuur en leden, 25 jaar na herindeling en het watersnoodmonument Kunstwerk Krot & Co waarvan de palen rot zijn.

Ook wordt ingegaan op Jeugd in Halsteren in het kader van burgerparticipatie, fietspaden door het Laag en de Auvergnepolder en diverse bouwplannen in Halsteren. 

Voor het gesprek met en bezoek van het college van b & w op dinsdag 16 november zijn te bespreken onderwerpen onder andere de Auvergnepolder (industrie en verdeelstation), zorgcentrum St. Elisabeth, ontwikkelingen Zweedsestraat, algemene toestand wegen, fietspaden en voetpaden, snelheidsbeperkingen/handhaving, Schans 6- Geluid A4.

Tenslotte komen de herziene Dorpsvisie en herinrichting van de Halsterseweg die binnenkort eindelijk aanvangt in de bijeenkomst van Dorpsraad Halsteren aan de orde.