Saamhorigheid bij de vorige voorstelling.
Saamhorigheid bij de vorige voorstelling.

Saamhorigheid op de planken

Algemeen

HOOGERHEIDE - Toneelvereniging Saamhorigheid geeft zaterdag 13 november tweemaal een uitvoering in MFC Kloosterhof in Hoogerheide. 

‘Na een vervellende periode voor iedereen kunnen we nu weer een uitvoering geven van een mooi blijspel in drie bedrijven, genaamd ‘de Hobbelfarm’.  Wij spelen deze keer alleen op de zaterdag en wel om 14.00 en om 20.15 uur. De reden dat we deze keer alleen maar op zaterdag spelen is gelegen in het feit dat het boekingssysteem van MFC Kloosterhof onze voorstellingen eruit gegooid heeft en nu de vrijdag bezet is door een andere groep. Wij hebben nog geprobeerd een oplossing te vinden maar dat is helaas niet gelukt. De spelers en technische dienst vinden dit heel jammer maar nu gaan we er het beste van maken om op zaterdag beide uitvoeringen te laten spetteren.’

De Hobbelfarm is een productie van Bérnd Gombold en is vertaald door An van Kessel.  Het verhaal is als volgt: Op de boerderij van Herbert van Zundert wonen Herbert sr. met zijn zoon Herbert en zijn huishoudster Josefa. Senior ziet zijn zoon graag trouwen met een rijke boerendochter maar Junior heeft andere plannen. Hij heeft een oude schuur verbouwd tot gastenverblijf. En een advertentie geplaatst. Senior en zijn maten Miel en Adriaan zijn niet blij met die mensen uit de stad. Senior heeft een bloedhekel aan alles wat uit de stad komt. Want die houden er maar rare gewoontes op na...’

Komt u kijken hoe dat verder gaat...? Toneelgezelschap Saamhorigheid hoopt eenieder te mogen begroeten op een van hun uitvoeringen op zaterdag 13 november.

De middagvoorstelling is om 14.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur; en de avondvoorstelling is om 20.15 uur, zaal open vanaf 19.30.
De kaarten zijn in de voorverkoop bij het MFC Kloosterhof van maandag 8 november tot en met vrijdag 12 november te verkrijgen tegen €8,- per persoon, inclusief consumptie. Bij de voorverkoop gelieve contant te betalen. Aan de zaal voor de voorstelling kunt u ook nog kaarten kopen, hier kunt u pinnen.