'Gezelligste winkel van BoZ'

BERGEN OP ZOOM - 'BARBARA-Clothing & Life Style is de gezelligste winkel van Bergen op Zoom.' De winkel met deze lovende omschrijving wordt gerund door Barbara & Ronald en is inmiddels een begrip in Bergen op Zoom en omstreken.


Zij vertellen: "Mensen in het nieuw steken en ze met een goed gevoel naar huis laten gaan doen we al meer dan 29 jaar, met heel véél plezier. In maart 2022 bestaan wij 30 jaar!"


Collectie

Onze ruime zaak heeft een heel breed assortiment dameskleding. Onze damesmerken ZOSO, G-MAXX, EXXCELLENT en REBELZ hebben qua pasvorm een groot bereik. Maat XS t/m XXL (34 t/m 46) en EXXCELLENT zelfs tot maat 50." 

"Wij van BARBARA-Clothing zijn ook erg actief op Facebook (BARBARAbergenopzoom ) en Instagram (barbara_clothing)  We plaatsen elke dag meerdere updates op onze pagina." 


Life Style

"Sinds vorig jaar zijn we begonnen met Life Style en verkopen we artikelen van RIVIÈRA Maison. Ook erg leuk om cadeau te doen. We pakken het lux en met liefde in." 


Nieuwsgierig geworden?

"Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur geopend en elke laatste zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur. Kom gezellig langs, de koffie staat klaar. Of neem een kijkje in onze webshop."
www.barbara-clothing.com