Eelco Ronner van Schelde Keukens.
Eelco Ronner van Schelde Keukens. Foto: Dennis van Loenhout

In Hoogerheide: Schelde Keukens

HOOGERHEIDE – Met de opening van Schelde Keukens krijgt misschien wel het meest iconische winkelpand in het dorp een nieuwe bestemming. Half november opent Schelde Keukens haar deuren in het voormalige pand van ’t Bazarke aan de Huijbergseweg.

De man achter Schelde Keukens heet Eelco Ronner. Al meer dan 15 jaar werkt hij in de keukenbranche. Dat deed hij in het oosten van het land, maar toen zijn echtgenote graag terug wilde verhuizen naar haar “roots” in Kruiningen besloot hij dat moment aan te grijpen om een droom te realiseren: een eigen keukenzaak openen. “Hoogerheide is daarvoor de perfecte plek”, zegt hij, “dit pand ligt op een geweldige plek, met veel parkeergelegenheid voor de deur, in het hart van een groot dorp met een mooi winkelaanbod. Ik zie toekomst in Hoogerheide!”

De grote showroom van Schelde Keukens wordt ingericht met tien mooie, moderne keukens die van de allerlaatste gemakken zijn voorzien. Eelco legt uit: “In onze showroom laten we zien wat we kunnen, en we kunnen veel. Ik werk samen met een team van specialisten zodat we klanten van A tot Z kunnen 'ontzorgen'. Bij het samenstellen van de keuken en bij de montage.” Dat ontzorgen is maar één van de voordelen die Schelde Keukens haar klanten te bieden heeft. Want ook nadat de handtekening onder het koopcontract is gezet blijft Eelco betrokken en gemotiveerd: “ik ben het gezicht van mijn zaak, dus ik wil er persoonlijk voor zorgen dat alles goed verloopt voor mijn klanten. En als er eens wat tegenvalt, dan loop ik daar niet voor weg. Problemen zijn er om opgelost te worden, dat hoort bij Schelde Keukens.”

Wat ook bij Schelde Keukens hoort is een scherpe, transparante offerte. “Wie op zoek gaat naar een nieuwe keuken wil snel weten waar hij aan toe is”, zegt Eelco, “bij ons krijg je geen lukrake prijs waarna het afdingen kan beginnen." 'Vijf gratis apparaten' die je uiteindelijk zelf betaalt is ook niets voor Schelde Keukens. "Bij ons krijg je een scherpe prijs, die we onder het genot van een kop koffie helemaal kunnen uitleggen en die duidelijk maakt waar je aan toe bent. Daar begint onze kwaliteit, en die eindigt pas als je een keuken hebt waar je helemaal tevreden mee bent." Schelde Keukens is gevestigd aan de Huijbergseweg 1 in Hoogerheide en is van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Binnenkort meer info op www.scheldekeukens.nl