Odette Tazelaar van PerformActivity.
Odette Tazelaar van PerformActivity. Foto: Dennis van Loenhout

De gunfactor van PerformActvity

CALFVEN – Niet voor niks draagt de naam PerformActivity de afkorting “PA” in zich. In haar nieuwe onderneming zet Odette Tazelaar haar ruime ervaring als accountmanager in om als commerciële Personal Assistant de gunfactor – en salessucces – bereikbaar te maken voor elk bedrijf.


“Het opbouwen van relaties voor de lange termijn, dat is het mooiste van wat ik doe”, zegt de Calfvense Odette Tazelaar. Als accountmanager deed ze ervaring op in de tandheelkundige branche, in de contractcatering en in broadcast electronics. Steeds bleken het de klantrelaties te zijn die haar enthousiasme aanwakkerden: “Een goede salesdeal sluiten is niet hetzelfde als je klanten dingen opdringen door ze onder druk te zetten. Ik ben geen hit-and-runverkoper, ik luister liever naar wat een klant nodig heeft, zodat er een passend aanbod kan worden gedaan waar beide partijen zich goed bij voelen. Zo ontstaat een relatie die stand houdt en gebaseerd is op een oprechte gunfactor. Mijn ervaring leert dat dat het beste resultaat is.”


Resultaatgericht

Dat resultaat gunt Odette nu aan de klanten van PerformActivity. Ze legt uit: “Ik ben snel inzetbaar als dat nodig is en maak me elk profiel snel eigen. En hoewel ik me richt op de relatie met de klant ken ik het salesproces door en door. Dat maakt me resultaatgericht en breed inzetbaar. Ik kan verkopen, maar ben ook inzetbaar voor customer service, productpresentaties, beursvertegenwoordiging of het opleiden van junior accountexecutives. Wat de opdracht ook is: ik zet al mijn kennis en ervaring in om er het grootst mogelijke rendement uit te halen. Want juist met de klanten van mijn eigen bedrijf wil ik een langdurige relatie opbouwen, door hen te koppelen aan trouwe klanten.”


Verlengstuk
Naast PerformActivity werkt Odette bovendien aan een initiatief waarmee ze in de rol van coachend PA borstkankerpatiënten van de medische naar de modische wereld wil begeleiden. "Om ze zo een stukje eigenwaarde terug te geven. Want over een gunfactor gesproken: dat gun ik die mensen van harte. Dat is een verlengstuk van de betrokkenheid die ik ook in mijn werk voel. Ik kan niet wachten om die betrokkenheid als commercieel PA te kunnen inzetten!”


PerformActivity is bereikbaar via: 
info@performactivity.nl


"Ik zet al mijn kennis en ervaring in om er het grootst mogelijke rendement uit te halen"