Afbeelding
Foto:

Afscheid nemen in huiselijke sfeer

HALSTEREN - REGIO - In de familiekamer van Uitvaartverzorging Verbogt Rockx kunt u op ieder gewenst moment in alle rust op bezoek komen.
De familiekamer is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de dag van de uitvaart kunt u met genodigden afscheid nemen in huiselijke sfeer. Samen met de nabestaanden verzorgt ons team een complete uitvaart met veel persoonlijke aandacht. Wij staan open voor nieuwe ideeën met centraal de wensen van de overledene.

Wij zijn werkzaam in West-Brabant en Tholen. Ons doel voor hen, die in deze emotionele periode hun vertrouwen in ons stellen, is een uitvaart te realiseren waar men later met een goed gevoel op terug kan kijken. Wij werken in overleg en samen met de familie naar een persoonlijk afscheid toe, passend bij de overledene en zijn of haar levensvisie.

Ook als u verzekerd bent bij een landelijke uitvaartonderneming kunt u bij ons terecht. De afwikkeling en de papieren rompslomp worden door ons geregeld. We zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden in een persoonlijk gesprek.

Het team van Uitvaartverzorging Verbogt Rockx

Dorpsstraat 36, 4661 HP te Halsteren

0164-682327 / 06-50817729

www.uitvaartverbogt.nl


"Afscheid met persoonlijke aandacht”