Sebregts Mode zorgt voor warmte

OSSENDRECHT - Nu de energieprijzen de pan uit rijzen en de gasprijs torenhoog is, heeft Sebregts Mode voor een oplossing gezorgd. De thermostaat een paar graadjes lager, en je lekker warm kleden met een lekkere pull of vest. 


Zowel bij de mannen- als damesmode hebben we een uitgebreide collectie truien en vesten. De mode wordt zowel bij de dames als bij de mannen toch al een aantal seizoenen gedomineerd door de lekkere trui of vest. Bij de dames makkelijk te combineren met een stoere jeans of een rok. Daarbij wordt de trui aan de voorkant in de rok of jeans gedragen en aan de achterkant lekker nonchalant eroverheen. Beetje oversized, met ruim vallende mouwen en je bent klaar voor het modebeeld. Sebregts Mode heeft een ruim aanbod, zowel voor de jong geklede vrouw, maar natuurlijk ook voor de wat klassiekere klant. 

Bij de heren de mooie vesten en pullovers van Baileys en Fellows en de wat stoerdere van het merk NZA (foto). Kortom: een ruim aanbod om met een paar graadjes minder op het thermostaat, toch lekker behaaglijk thuis op de bank te zitten. U bespaart op de energierekening en wij hebben een leuke verkoop, duidelijk een win-winsituatie. Sebregts Mode in Ossendrecht is er klaar voor, laat de herfst en winter maar komen. U bent van harte welkom!


Behaaglijk met een paar graadjes minder