Afbeelding
Foto: Pascal Brugman

Meet & Greet met Fien & Teun

Algemeen

HUIJBERGEN - Fien en Teun zijn twee vrolijke boerderijkinderen uit het dorpje Molenwaard en ontdekken spelenderwijs het Hollandsche leven op de boerderij. 

Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond, schaapjes Mike & Molly en Stip de pony. Op de boerderij leren het boertje en boerinnetje van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. De meesten kennen hen van tv en van hun bioscoopfilm, nu waren ze in Huijbergen!

Op de camping Costa Kabrita van de familie Nelen in Huijbergen kunnen campingkinderen zich al met een speurtocht in het leven van Fien en Teun bevinden. Wie de speurtocht tot een goed einde brengt krijgt zelfs een boerendiploma. Ook kan je op de foto met de mini-caravan van Fien en Teun, de leukste foto maakt hierbij kans op een mooie prijs.

Familie Nelen vond het daarom leuk om Fien en Teun uit te nodigen op hun camping en zo een Meet & Greet te organiseren voor de kinderen op de camping. Zo arriveerden ze dus op de camping en konden de kinderen uitgebreid hun boerderijhelden ontmoeten. Ook mochten kinderen uit het dorp komen in het tweede gedeelte dat voor hen was geregeld. Zelfs een Fien en Teun uit het dorp waren hier naartoe gekomen en gingen met hen op de foto. Alle kinderen hebben ervan genoten en vonden het fantastisch om de boerderijkinderen in levenden lijve te ontmoeten.

Wie de Fien en Teun vakantie voor hun kinderen wil organiseren, kan contact opnemen met Costa Kabrita via website: www.costakabrita.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding