Afbeelding
Foto:

Vissers Petshop beloont dieren én baasjes

HOOGERHEIDE – Dierendag is elk jaar een mooie dag bij Vissers Petshop, maar dit jaar is dierendag extra bijzonder. In het afgelopen jaar brachten huisdieren veel verlichting en plezier in een zware tijd vol beperkingen, lockdowns en avondklokken. Daar mogen dieren best extra voor beloond worden, en baasjes trouwens ook.

Extra bijzonder
“Het fijne van onze klanten is dat ze alles doen om zo goed mogelijk voor hun huisdieren te zorgen”, zegt ondernemer Pierre Vissers. “Ons hele bedrijf is erop gericht om ze daar zo goed mogelijk bij te helpen. In onze winkel vinden ze alles voor de voeding en verzorging van hun dieren, en onze dierenartsenpraktijk is er voor de medische vraagstukken. Eigenlijk is het bij ons het hele jaar dierendag, maar omdat dit een bijzonder jaar was mag dierendag best extra bijzonder worden. We hebben zo veel baasjes gezien die dit jaar extra steun hebben ervaren van hun huisdier, of extra plezier hebben gemaakt met hun kat of hond, dat was heel bijzonder. Veel mensen hebben ervaren wat wij al lang wisten, namelijk dat een huisdier écht iets toevoegt. Wij vinden dat de dieren daar best extra voor beloond mogen worden.”


Stuntaanbiedingen

Maar zoals altijd bij Vissers Petshop worden ook baasjes beloond. Dat gebeurt dit jaar op zaterdag 2 oktober, de dag die volledig in het teken staat van dierendag. "Er zijn die dag allerlei mooi stuntaanbiedingen”, zegt Pierre Vissers. "Op manden, op kauwartikelen en nog veel meer. De baasjes profiteren dus van veel prijsvoordeel. Bovendien krijgt elke betalende klant een kraskaart die kans geeft op vele mooie prijzen uit een prijzenpot t.w.v. ruim 2000 euro! Er wordt onder andere een hondenmand van 279 euro weggegeven, maar er is nog veel meer te winnen. Bij ons is elke dag dierendag, en wij willen baasjes ook belonen omdat ze zo goed voor hun dieren zorgen en omdat ze vorig jaar vaak nog meer tijd en energie aan hun dieren hebben besteed. We hopen dat de coronacrisis snel voorbij is, maar we hopen ook dat de band tussen baasjes en huisdieren zo goed blijft als hij door de coronacrisis is geworden. Dat is heel waardevol!”