Afbeelding
Foto:

Parket en Laminaatwinkel

BERGEN OP ZOOM - Ruim een jaar geleden namen Sascha en André Verdult de Parket en Laminaatwinkel over van oprichter Sjaak Honcoop. Die werkte al langer samen met André Verdult, die veel ervaring heeft als parketteur en weet hoe je een vloer tot zijn recht laat komen. 


Sinds André en Sascha de winkel overnamen is de klantenkring van de Parket en Laminaatwinkel alleen maar gegroeid.

“Het afgelopen jaar is enorm druk geweest”, zegt Sascha, “ook toen alleen winkelen op afspraak mogelijk was. Veel mensen hebben het afgelopen jaar hun woning gerenoveerd of zijn verhuisd. Bovendien zijn er ontzettend veel nieuwbouwprojecten. Klanten zijn blij met onze adviezen, waardoor ze de juiste keuze kunnen maken, maar ook met het feit dat wij alleen met een klein team van eigen mensen werken. Dat wekt vertrouwen.”

Een vloer is beeldbepalend voor elke woning. Klopt de vloer, dan klopt je hele huis en als je de juiste vloer kiest, dan kun je er jaren tegen. Visgraatvloeren en Hongaarse puntvloeren zijn enorm populair, net als betonlook. Al die vloeren zijn verkrijgbaar bij de Parket en Laminaatwinkel, in laminaat, maar ook als pvc-vloer. 


Ambachtelijk

"Laminaat is mooi en warm, pvc is vochtbestendig en sterk, maar de ondervloer moet wel kloppen. Daarin maken wij het verschil, wij weten wat een vloer kan en wat hij nodig heeft om tot zijn recht te komen. Thuis inmeten, of thuis een kleurstaal beoordelen, dat kan bij ons allemaal. Bovendien kunnen we ambachtelijke houten vloeren leggen, en vloeren en trappen renoveren. Zo kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan het woongenot van onze klanten. In huis moet je je goed voelen, dat gevoel begint bij onze winkel!”

Afbeelding