Afbeelding
Foto:

Judo voor jong en oud

in Lepelstraat en Halsteren

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Wilt u of uw kinderen het seizoen weer sportief van start gaan? Judo is een sport waarbij alle spiergroepen worden aangesproken en staat wereldwijd bekend als een van de beste sporten voor jong en oud. 


Judo bevordert het coördinatie- en reactievermogen en is daarnaast goed voor de motoriek. Vele huisartsen schrijven judo ook voor omdat deze sport het zelfvertrouwen stimuleert en tevens een bepaalde discipline meegeeft volgens het Japanse karakter van deze sport. Sportiviteit, lesplezier en respect voor elkaar staat hoog in het vaandel.

Sportschool Shintai is een begrip in de regio op het gebied van jeugd- en seniorenjudo. Op donderdagavond worden er jeugdlessen verzorgd in Lepelstraat en op vrijdagavond zijn er judolessen, conditietrainingen en techniektrainingen voor alle leeftijden in Halsteren.


Docenten

De lessen worden gegeven door Rijks erkende docenten. Wilt u kennismaken met de judosport? Sportschool Shintai werkt met een proefmaand zodat u op deze manier een juiste indruk van de sport en de vereniging kan krijgen.
Shintai biedt judo voor jong en oud op zowel recreatief- als wedstrijdniveau. Daarnaast is Shintai gespecialiseerd in judokata en opleiding tot zwarte band. Diverse van de docenten zijn meervoudig Nederlands kampioen.

Meer informatie over judo bij Sportschool Shintai via: info@sportschoolshintai.nl of telefonisch: 06-28772961.