Dubbele Zumba groep bij de viering van 6,5 jaar Zumba les door Astrid Kruf in Halsteren en Oosterland.
Dubbele Zumba groep bij de viering van 6,5 jaar Zumba les door Astrid Kruf in Halsteren en Oosterland. Foto: Bep Tielemans

Zumba les bij Vida Movare in Halsteren


HALSTEREN - In Halsteren verzorgt Vida Movare met succes Zumba lessen in ontmoetingscentrum De Wittenhorst. Nu er allemaal weer meer mag op het gebied van activiteiten zijn nieuwe belangstellenden op maandag- en/of woensdagavond van harte welkom om mee te komen dansen. 


Tijdens de vervelende corona-tijd verzorgde enthousiast docente Astrid Kruf de Zumba les online zodat de dames toch in beweging bleven. Toen tijdelijk alleen buitensporten werd toegestaan waren de Zumba groepen welkom bij het paardenpension van de gastvrije familie Zandbergen op de Bremberg. 

Zumba is een op Latin geïnspireerde dans-fitness les. Waarom Zumba? Astrid Kruf: "Zumba is plezier! Het is zo leuk, je wilt vanzelf bewegen. Zumba is makkelijk, iedereen kan meedoen, je achtergrond is niet belangrijk. Zumba is anders en uniek; de muziek, de passen, de bewegingen, de energie. Zumba is effectief: je traint je lichaam zonder dat je het merkt en je komt in vorm. Zumba geeft je zelfvertrouwen."


Nieuwe belangstellenden zijn altijd welkom, iedere maandag om 20.00 uur en iedere woensdag om 19.30 uur  in de grote zaal van De Wittenhorst, Lindenlaantje 1A in Halsteren. Een eerste (proef)les is altijd gratis en vrijblijvend. Daarna kun je een 10-strippenkaart of een 20-strippenkaart aanschaffen. 

Voor meer informatie en aanmelding: Astrid Kruf, telefoon: 06 23950280 of website:
www.vidamovare.nl


Zumba in De Wittenhorst.