Afbeelding
Foto:

Toch modeshow Curvy by Rian

HALSTEREN - Voor de dames die traditiegetrouw bij Curvy by Rian de nieuwste mode showen tijdens de Braderie Halsteren was het niet doorgaan van de braderie een teleurstelling. "Alle mannequins hadden ze zich weer op de de catwalk verheugd, ook een nieuwe dame die kleding voor senioren zou showen", vertelt Rian Rijnberg. "Daarom heb ik besloten de modeshow toch door te laten gaan, en wel op zaterdag 18 september aanstaande. 


Dan zullen de mannequins Rina, Bea, Carla en Esther om 15.00 uur voor de winkel van Curvy by Rian aan Dorpsstraat 102 in Halsteren de nieuwste najaarsmode showen. Iedereen wordt die middag verwelkomd met een glaasje én maakt bij aankoop van een of meerdere artikelen in de winkel kans op een waardebon van 100 euro voor een gratis outfit. 

Bovendien heeft Rian Rijnberg dit jaar een thema verbonden aan de modeshow: 'Omarm je rondingen'. "Een toepasselijk thema voor de klanten die hier komen. Het is afgeleid van 'Embrase your curves' en staat in het teken van oktober borstkankermaand. In de winkel is een display geplaatst van Pink Ribbon. Wie voor 150 euro besteedt, ontvangt gratis een Pink Ribbon armband. Het is ook mogelijk zo'n armband te kopen om de actie te ondersteunen", licht Rian Rijnberg toe.


Najaarsmode

In de sfeervolle modezaak is een gevarieerde nieuwe najaarscollectie verkrijgbaar voor vrouwen met een maatje meer. De modellen zullen op de modeshow allen een eigen merk laten zien aan het publiek. 

Dit najaar zien we veel natuurtinten als bruin, groen, roest, grijs en oranje vaak in combinatie met bruin. Jeanskleuren blijven, bijvoorbeeld ijsblauw, en de kleding wordt vaak gedragen met een lang vest en sneakers. We zien ook fake leather items in de najaarsmode.

logo Curvy by Rian
Curvy by Rian