Niels Kuijlen in zijn restaurant Het Raedthuys.
Niels Kuijlen in zijn restaurant Het Raedthuys.

Weer speciale 65+ avonden bij Het Raedthuys

HOOGERHEIDE -  Bij restaurant Het Raedthuys op het Ouwe Raedthuysplein in Hoogerheide gaan met ingang van maandag 25 oktober de 65+ avonden weer beginnen. Deze gezellige, smakelijke avonden zijn speciaal bestemd voor senioren en vinden elke laatste maandag van de maand plaats. Er wordt dan een driegangenmenu geserveerd tegen de aantrekkelijke prijs van € 21,50 per persoon.


Verwelkomen
Niels Kuijlen is met zijn team van Het Raedthuys blij dat deze zomer zijn horecazaak de deuren weer mocht openen na de vervelende coronaperiode. Hij vertelt: "We vinden het allemaal heel fijn dat we onze gasten weer kunnen verwelkomen, zowel op het terras als binnen. Het is wel jammer dat er momenteel zo moeilijk aan personeel is te komen. We zijn op zoek naar een kok."


Senioren

Kuijlen runt inmiddels zeven jaar de goed lopende zaak op het Ouwe Raedthuysplein. Mensen van alle leeftijden voelen zich thuis in het ruim opgezet, sfeervol restaurant. Eens per maand staan de maandagavonden bij Het Raedthuys in het teken van de senioren. "Vanaf het begin dat we hier draaien hebben we die 65+ avonden georganiseerd en we gaan daar, nu het allemaal weer mogelijk is, op 25 oktober weer mee beginnen."


Menu

"Op deze laatste maandagavonden van de maand serveren we een speciaal menu dat iedere maand varieert. Het is een aangepast menu met een voorgerecht, hoofdgerecht van vlees of vis en een nagerecht. Mocht er een reden zijn voor iets anders dan kan er eventueel een alternatief gerecht besteld worden", legt Niels uit. 


Reserveren

Het menu heeft een aantrekkelijk tarief van € 21,50 en er moet wel voor gereserveerd worden. De belangstelling is enorm en vol is vol, je kunt dus niet zomaar aansluiten. Je kunt bijvoorbeeld met z'n tweeën, vieren, zessen of in groter groepsverband komen eten, alles is mogelijk. Gemiddeld trekken de 65+ avonden zo'n 120 deelnemers.


Sfeer

"Er wordt dagelijks gevraagd wanneer de seniorenavonden weer beginnen, de mensen kijken er echt naar uit. Er zijn trouwe gezelschappen ontstaan die vanaf het begin dat we deze avonden organiseren aanwezig zijn. Er heerst echt de sfeer van ons kent ons. Mensen die graag onder begeleiding willen komen kunnen samen met een mantelzorger, broer of zus, kennis of ander betrokken persoon reserveren. Er komen niet alleen bezoekers uit Hoogerheide maar uit de hele regio", aldus Niels Kuijlen.


Kerst

Hij voegt nog toe dat er rond de kerst meerdere speciale avonden voor 65-plussers op het programma staan. Drie avonden in december, hier volgt nog nadere informatie over. 


Reserveren voor de 65+ avonden kan via telefoon 0164 - 652060.