Afbeelding

Blik op een mooie nieuwe herfstcollectie

Een mooie herfstcollectie kijkt er naar uit je te mogen begroeten bij Daalmans Mode in Hoogerheide. Een collectie met voor elk wat wils: Casual, vrouwelijk, romantisch en stoer. Alles in het teken van de “ageless fashion”. Kleding is niet meer aan leeftijd gebonden. Je bent wat je draagt. Het belangrijkste is dat je je gelukkig voelt in je kleding met je lieve glimlach daarbij als accessoire.

De kleuren voor dit seizoen zijn mooie “Jeweltones”: Denk aan luxe kleurtinten zoals warm paars, amethyst-groen, okergeel, robijnrood en brique. Ook roomwit, beige en bruin. Onze merken zijn: Geisha, Tramontana, Lizzy & Coco, Myrna by Ned, Comme Ca, Eleonora Amadei, Para Mi, C.RO, Etage, Signature en Freequent.

JURKEN

Veel jurken en rokken dit najaar. In een cowgirl modetrend, jurken met stroken en veters die zich mooi laten combineren met lange laarzen en een leren riem. Vaak worden hier suède jasjes of gebreide vesten bij gedragen. De jurken van Lizzy & Coco zijn reversible. De riemen in onze collectie zijn van Trezz Accessoires. Broeken nu steeds meer met wijde pijpen (flarepants), naast de skinny uitvoeringen.


LOUNGE PAK
Dit chique huispak is populairder dan ooit. Zit in veel collecties, o.a. bij Geisha en Myrna van Ned. Dit geeft het thuiszitten meer glans.


PRINTS
Jurken en rokken zijn vaak uitgevoerd in donkere bloemenprints. Donkere tinten opgefleurd met winterbloemetjes. Dierenprints voornamelijk in warme cognactinten. Veel stoffen zijn gepimpt met een subtiel glittertje. Niet alleen voor zon- en feestdagen.


STOFFEN
Velours, ribfluweel en fake-leather. Deze stoffen zorgen voor meer kleurverdieping in je garderobe. Blouses vaak in een viscose-kwaliteit, met katoen als grondstof. Truien en vesten zowel in een luxe wolmenging als katoen/acryl kwaliteit.

WINTERJASSEN
Onze winterjassen zijn van de merken Etage en Geisha. Etage is een milieubewust Deens merk, gefocust op recycling en duurzaamheid. Dit seizoen heeft Etage 2 way stretch jacks en luxe wollen jassen in haar collectie.


NIEUW MERK
Een nieuw merk voor ons is het Scandinavische label Freequent. Zij brengen mooie natuurlijke ruimvallende kleding met veel draagcomfort. Dit jonge bedrijf bestaat sinds 2009. Hun doel is de klant te laten stralen. De maten lopen van XS t/m XXL (34 t/m 44).

Er staat weer een hartverwarmend modeseizoen voor de deur, waarin wij je graag verwelkomen en willen adviseren. Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram. Meer informatie is te vinden op www.daalmansmode.nl

Graag tot ziens bij Daalmans Mode…


FASHION WITH A WINK AND A SMILE