Speciaalzaak voor modestoffen

Modebewuste mensen die handig zijn en graag zelf kleding maken zijn bij Willemse Modestoffen aan het Lucasplein in Hoogerheide aan het juiste adres. Adrie Willemse biedt in zijn speciaalzaak traditiegetrouw ieder seizoen de nieuwste stoffen en een groot assortiment fournituren.


Wat de nieuwe najaarsmode betreft zien we vooral warme tinten. Fraaie kleuren met uiteenlopende dessins en op diverse stoffen, geschikt voor modebewuste mensen van alle leeftijden. 

Willemse modestoffen voorziet klanten van deskundig advies en tips en helpt graag bij het maken van een keuze. In het brede assortiment blijft pied de poule populair. Kleding wordt vaak afgewerkt met paspelbies- of band, ook daarvoor kan men uiteraard in de winkel van Adrie Willemse terecht.

Willemse Modestoffen is een begrip in Hoogerheide en wijde omgeving. Men kan er ook terecht voor alles op het gebied van knopen en inslaan van drukkers, inzetten van ritssluitingen en pimpen van kleding. Galon, kant, koord en tal van andere artikelen zoals borduurgaren van DMC is in de ruim gesorteerde winkel op voorraad.

De standaard stoffencollectie bestaat onder meer uit molton, flanel, katoen, lakenkatoen, denim, poplin, Brabants bont, canvas en quiltstoffen. Kortom: Willemse Modestoffen biedt volop keus en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.