Afbeelding
Foto:

Fall in love with FALL bij Oerlemans Mode

Voor het gevoel is de zomer dit jaar nooit echt begonnen. Toch staat het najaar al weer voor de deur. Bij Oerlemans Mode in Steenbergen is het najaar al volop bezig, want hun mooie winkel hangt vol met prachtige nieuwe collecties!

Het eerste wat opvalt als je binnenloopt, is dat het team van Oerlemans Mode tijdens de lockdown niet heeft stilgezeten. De complete benedenverdieping heeft een make-over gehad.


Trend van dit moment

Verschillende bruintinten maken dit najaar hun comeback. Cognac, camel en zand zijn mooie tinten om te combineren met basiskleuren zwart en donkerblauw.

Ook aan printjes is er dit seizoen weer geen gebrek. Bloemprint, luipaardprint, streepjes, bolletjes.... Maar ook in uni zijn er hele mooie items te vinden!


G- to the Maxx

Het jonge, trendy merk G-Maxx springt direct in het oog. Met een gave jeansblauwe tint gecombineerd met champagne, offwhite en zwart hebben ze een hele gave collectie te pakken! De fijne materialen, waaronder de welbekende travelkwaliteit maken de collectie ook nog eens ontzettend draagbaar, zowel thuis als op werk.


It’s a men’s world

Intussen mogen we namelijk weer steeds meer naar ons werk toe. Daar speelt Oerlemans Mode ook op de herenafdeling goed op in. Een ruim aanbod aan overhemden en kostuums maakt dat de zakelijke garderobe rijkelijk kan worden aangevuld. Maar ook voor casual kleding ben je bij hen aan het juiste adres.


Afsluiting in stijl

Natuurlijk sluit Oerlemans Mode het voorjaars-/zomerseizoen in stijl af met hun halfjaarlijkse MEGA OUTLET. De gehele voorjaarscollectie scoort u daar met kortingen van maar liefst 70%! U vindt de outlet dit keer aan de Grote Kerkstraat 19, in Steenbergen.

Geopend op 9, 10, 11, 16, 17 en 18 september.

Onze tip: volg Oerlemans Mode op hun social media-kanalen. Zij plaatsen (bijna) dagelijks verschillende foto's van hun mooie collecties, en dat doen ze erg leuk!

FB: oerlemansmodesteenbergen
Insta: oerlemansmode


Afbeelding