Afbeelding
Foto:

Loft 56 versterkt Halsteren

HALSTEREN – Een doorsnee zaak is Loft 56 nooit geweest. De combinatie van meubelen en mode is even uniek als de vloeroppervlakte van ruim 3500 vierkante meter. In een jaar dat werd gedomineerd door het coronavirus bleek hoe Loft 56 niet alleen de Halsterse gemeenschap, maar ook zichzelf versterkte.

“De lockdown was voor geen enkele ondernemer leuk, maar de steun van de lokale bevolking was heel mooi om mee te maken. Onze vaste klanten hebben ons niet laten vallen.” Aan het woord is Liane Verbaas van Loft 56. Winkelen op afspraak beviel haar en haar klanten enorm goed: “Dat was veel persoonlijker, en gaf ons de kans om onze klanten echt aan te kleden, in een gemoedelijke sfeer. Maar gelukkig zijn we alweer een tijdje normaal open, dat is toch het mooiste.” Of ze nu op afspraak winkelen of spontaan langskomen, klanten weten dat Loft 56 altijd verrast, ook dit najaar. Liane belooft een verrassende collectie, met camel, taupe, zwart-wit donker- en ijsblauw als overheersende tinten. Loft 56 blijft bovendien een one-stop-shop, waar niet alleen de leukste mode van merken als Zoso, G-Maxx, Saint Tropez, CNS, Fransa, Byoung en Culture verkrijgbaar is, maar waar je je outfit ook kunt aanvullen met leuke accessoires, bijzondere tassen en sneakers van bijvoorbeeld Tamaris en La Strada. “We hebben voor dit seizoen nog leukere combinaties ingekocht”, zegt Liane, “dat is onze beloning voor al die klanten die ons zijn blijven steunen.” 

Veel mensen benutten de lockdown om - bij gebrek aan uitjes en vakanties - hun woning op te knappen en te pimpen. De meubelen van Loft 56 waren in die tijd populairder dan ooit, zo versterkte Loft 56 dus zichzelf in een bijzondere tijd. "Onze agenda was continu volgepland met afspraken”, zegt eigenaar Henk Lugthart, Liane's partner. "Mensen hadden veel behoefte aan gezelligheid, en dat vinden ze bij ons. Onze collectie meubelen is tijdloos. Oude, pure en gaaf verwerkte teak, sjieke, glazen hanglampen, dat vind je bij Loft 56. Hotelsjiek, maar dan voor thuis. En ja, daar hoort ook een mooie outfit bij, meubelen en mode versterken elkaar!”