Onyx Gym nieuw in Hoogerheide en Huijbergen

HOOGERHEIDE - Binnen Onyx Gym krijgt Ardy de Maertelaere hulp van zijn vriendin Yvette Weijs en Jim Bogers, die beiden fungeren als luisterend oor en vertrouwenspersoon voor de jeugdige leden van Onyx Gym. 

"In het verleden dreigde ik zelf de verkeerde kant op te gaan, en ik heb gezien hoe ik goed terecht ben gekomen doordat ik de juiste mensen om me heen had. Die rol wil ik nu voor anderen spelen”, zegt Jim Bogers. Yvette Weijs vindt het vervelend dat mensen zich soms onveilig voelen op straat en wil daarbij helpen: "Ik heb ervaring met relatiepsychologie en de begeleiding van jeugd, en weet hoe stoer het is als je aan jezelf durft te werken.”
Onyx Gym verzorgt niet alleen professionele boks- en kickbokstrainingen, maar maakt mensen ook wegwijs in zelfverdediging en helpt om de conditie te verbeteren. Vanaf 7 september wordt er elke dinsdag-, woensdag-, donderdag- en zaterdagochtend getraind. De trainingen vinden plaats in de sportzaal van MFC Kloosterhof in Hoogerheide, behalve op donderdagavond. Dan wordt er getraind in MFC De Kloek in Huijbergen. Wie wil kennismaken met Onyx Gym kan dat in de week van 17 september doen, in het kader van de NOC-sportweek kan iedereen dan gratis meekijken en -trainen. Op 16 oktober organiseren Ardy en zijn team bovendien een open dag met demonstraties. Meer informatie op www.onyxgym.nl