Afbeelding
Foto:

Elk feestje een succes met catering Eetcafé Boulevard

OSSENDRECHT - 'Een klein feestje bij ons of thuis? Met onze catering wordt het altijd een succes! Peter van Eetcafé Boulevard Ossendrecht maakt met liefde uw buffet of catering voor uw klaar!


Met meer dan 35 jaar ervaring, draait hij er zijn hand niet voor om. Maar toch blijft elk buffet uniek. Rekening houdend met de wensen, budget en allergieën van de gast en steeds weer nieuwe producten op de markt, wordt elk buffet weer een uitdaging.

Op onze website onder arrangementen vind je verschillende voorbeelden van buffetten in onze zaak en de catering bij u thuis, vanaf € 16,50 per persoon. Heeft u specifieke wensen laat ’t ons weten. Van een Italiaans pastabuffet tot de echte Brabantse koffietafel met gekookte ribbetjes, bloedworst en gehaktballetjes met warme krieken, alles is mogelijk. Koude schotels met keuze uit vis of vlees of de combi vlees-vis zijn heerlijk! Vegetarisch geen enkel probleem.

Vanaf 8 personen is het mogelijk om catering te bestellen en de buffetten vanaf 15 personen. We leveren graag bij u aan huis binnen de gemeente Woensdrecht, afhalen is altijd mogelijk. Geen zin om met een verjaardag om langdurig in de keuken te staan, probeer dan onze luxe hapjes van € 0,95 per stuk of bestel onze tapasschaal voor € 8,95 per persoon.

Kerst lijkt nog ver weg, maar nu zijn we al het voorbereiden hoe we de lekkerste en mooiste catering weer goed kunnen presenteren. Houd facebook en uw brievenbus in de gaten.


Voor informatie of bestelling, bel: 0164-672316 of kom even binnenlopen! 
Tot snel! 

Peter en Arianne

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding