Afbeelding
Foto:

Alternaertje is nieuwe, lokale likeur

HALSTEREN – Niks is mooier dan een ondernemer die hart heeft voor zijn vak. Dat weten de klanten van Kessel’s Slijterij Gall & Gall in Halsteren al jaren. Dat Raymond en Dianne Kessel niet alleen hart voor hun vak hebben, maar óók voor Halsteren, bewijzen ze met het Alternaertje, een serie van vier lokale likeuren die ze speciaal voor Halsteren lieten ontwikkelen.

“Drank is een levend product dat zichzelf steeds vernieuwt”, zegt ondernemer Raymond Kessel. “Dat is het mooie ervan. Wij vinden het leuk om te experimenteren, en te kijken wat onze klanten leuk en lekker vinden. Ons eigen bier, het 'Alters Genot' viel erg in de smaak. Met het Alternaertje voegen we nu weer een bijzondere, lokale drank toe aan ons assortiment. Een drankje dat leuk is om weg te geven, maar ook om te krijgen!”

Het Alternaertje is er als koffie-mokkalikeur en vanillelikeur en als likorette – een likeur met iets minder alcohol – in de smaken vanille en kruiden. Het etiket is helemaal Halsters, met een mooie afbeelding van het karakteristieke, oude raadhuis in de Dorpsstraat. 

“Wie het Alternaatje wil leren kennen is welkom in onze winkel om te komen proeven”, zeggen Raymond en Dianne Kessel. “Op dit moment kosten de likorettes 10,99 euro en de likeuren zijn er voor 12,99 euro. We hopen natuurlijk dat het Alternaertje in Halsteren goed in de smaak valt!”


"Een drankje dat leuk is om weg te geven, maar ook om te krijgen!”