De deur van Ludo en Peter van der Poel staat altijd open.
De deur van Ludo en Peter van der Poel staat altijd open. Foto: Dennis van Loenhout

Het gemak van vakmanschap

OSSENDRECHT – Ze bestaan nog: echte Ossendrechtse vakmannen, die hun vak tot in de puntjes beheersen, en die door hun klanten gewaardeerd worden om hun kennis, hun ervaring en hun eerlijkheid. Peter en Ludo van der Poel, de mannen achter Van der Poel Montage weten dat er veel deuren voor je opengaan als je je klanten écht ontzorgt.

Nog steeds gebruiken veel mensen de coronatijd om hun woning te verbeteren en te perfectioneren. Dat de deuren van Novoferm daar een grote bijdrage aan kunnen leveren, is iets wat de broers Van der Poel hun klanten graag vertellen. Een echte vakman verkoopt namelijk alleen de producten die op zijn eigen enthousiasme kunnen rekenen. “Vooral de duoports van Novoferm zijn populair”, zeggen Peter en Ludo, “en dat begrijpen we wel. De deuren bestaan uit plaatstalen panelen van 4,5 centimeter dik, in een aluminium frame. Ze zijn voorzien van gasdrukveren waardoor ze vederlicht open en dicht gaan, ze hebben een isolerende werking, en ze hebben vooral een enorme levensduur, terwijl ze enorm onderhoudsvriendelijk zijn. Met een duoport koop je een garagedeur, mét openslaande loopdeur, waarmee je niet alleen investeert in je eigen gemak, maar ook in het comfort en de waarde van je woning. Dat geldt ook voor de sectionaaldeuren, die extra aantrekkelijk zijn omdat je bij aanschaf van zo'n deur de motor gratis krijgt. Duoport of sectionaaldeur, als we een deur plaatsen, dan zien we altijd een tevreden klant.”


Tevreden klanten

In die tevredenheid maakt het vakmanschap van Van der Poel Montage altijd het verschil. “Van een deur, rolluik of zonwering kun je alleen optimaal genieten als het perfect is ingemeten en gemonteerd. Dat is wat wij doen”, vertellen Peter en Ludo. “Wij komen altijd langs om alles vrijblijvend in te meten. Dan kunnen klanten gerust zijn dat alles klopt, en dat is ook voor ons een prettig gevoel, want wij willen vakwerk afleveren. Ja, vakmanschap kost wat, maar wij weten zeker dat die kosten zichzelf terugbetalen, en horen van onze klanten dat ze dat terugzien. Bovendien zijn we trots om te kunnen zeggen dat wij altijd een scherpe aanbieding kunnen doen. Wanneer je jezelf als ondernemer soms wat minder marge gunt, dan gun je jezelf ook tevreden klanten en dat is wat telt.”


Populair

Vakmanschap wordt gewaardeerd. Dat betekent dat Van der Poel Montage drukke tijden kent. “Daar krijgen we energie van”, stellen Peter en Ludo. “We zien ook veel mensen die een rolluik aanschaffen en ook screens en zonweringen zijn enorm populair. Nu is de tijd om daarover na te denken, want tegen de zomer groeit de vraag en wordt de levertijd dus ook langer. Een goede zonwering, of mooie screens zijn in de zomer heel fijn om te hebben, dus wij helpen graag.”

Om haar vakmanschap te kunnen blijven verspreiden zoeken Ludo en Peter van der Poel naar deskundige monteurs om hun team te versterken.
“We zoeken mensen met technisch inzicht, die graag hun handen uit de mouwen steken en geen 9-tot-5-mentaliteit hebben. We beginnen vroeg, maar zorgen ook dat we nooit te laat thuis zijn. Want vakmensen hebben vrije tijd nodig om op te laden, en daarna weer met energie aan de slag te kunnen”, aldus Peter en Ludo.