Haarhoeve Vermaat zoekt versterking

BERGEN OP ZOOM – Met ruim 90 jaar historie is Haarhoeve Vermaat misschien wel het oudste haarinstituut van Bergen op Zoom en omstreken. Na misschien wel het meest bewogen jaar uit haar rijke historie kijkt Haarhoeve Vermaat vooruit naar een mooie toekomst. Daarvoor is versterking nodig.

Haarhoeve Vermaat is veel meer dan een kapsalon. Haarhoeve Vermaat is vooral gespecialiseerd in het oplossen van hoofdhuid- en haarproblemen. De adviezen zijn gericht op speciale verzorgingsproducten en maathaarwerk, dat bestaat uit echt haar en dus bijzonder natuurgetrouw is.

Veel kankerpatiënten schenken hun vertrouwen aan Haarhoeve Vermaat, om ondanks hun ziekte hun eerder uiterlijk terug te krijgen.


Versterking

Een dankbare taak, weet Jacqueline Vermaat: “Maar soms is het ook moeilijk. Je hoort soms hartverscheurende verhalen. Daarom stopt ons vak niet bij knippen en wassen alleen. Wij hebben kennis van haarwerken, en nemen de tijd voor onze klanten en hun verhalen. Om ons mooie vak nog beter te kunnen doen zoeken we versterking.”


Voorrecht

Haarhoeve Vermaat zoekt naar een ervaren kapster die het team kan versterken. "Deze kapster kan eventueel aan de slag in onze kapsalon in het centrum van Bergen op Zoom, óf in onze Haarhoeve. We zoeken een topstyliste met vijf tot tien jaar ervaring in het kappersvak. Iemand die ervaring heeft met haarwerk is een pre, of een kapster die ons haarwerkvak wil leren. Sociale vaardigheden zijn bij ons bijzonder belangrijk. Een afspraak met een klant duurt gemiddeld 90 minuten en je werkt vaak met mensen die een moeilijke periode doormaken. Maar neem van mij aan: de mensen weer mooi mogen maken is een enorm voorrecht.”


Belangrijk

Het team van Haarhoeve Vermaat bleef gedurende de lockdown actief, omdat het haarwerk onder semi-medische zorg valt. “Hygiëne was bij ons altijd al bijzonder belangrijk”, zegt Jacqueline.
“Wij werken al jaren regelmatig met mondkapjes omdat we onze klanten niet willen besmetten. Bovendien werken we in aparte ruimtes. We zijn hier dus volledig coronaproof. We merkten gedurende de lockdown wel dat mensen voorzichtig waren. We zijn heel blij dat we nu steeds meer klanten zien terugkeren. We hebben een mooi vak, dat uitoefenen is het liefste dat we doen.”

Meer informatie via www.haarhoeve.nl of 0164-255000


'De mensen weer mooi mogen maken is een enorm voorrecht'