Malu Lems en haar schoonvader Hugo Bogers in de Boerderijwinkel.
Malu Lems en haar schoonvader Hugo Bogers in de Boerderijwinkel. Foto:

Boerderijwinkel Hugo Bogers

BERGEN OP ZOOM – “Supercontent!” Dat zijn de klanten van Boerderijwinkel Hugo Bogers stuk voor stuk. Daar hebben ze ook alle reden toe, en niet alleen omdat de groenten, het fruit en het natuurlijke vlees van Boerderijwinkel Hugo Bogers gewoon heel erg lekker zijn.


Op het rund-, varkens- en kippenvlees dat hij in zijn boerderijwinkel verkoopt is Hugo Bogers bijzonder trots. "Ons vlees komt van Nederlandse kwaliteitsrunderen, dat proef je meteen. Bovendien ligt ons vlees binnen 12 uur na de slacht in de diepvries. Verser - en malser - vlees bestaat niet, en dat proef je ook!”

Met een goed stuk vlees leg je de basis voor een geweldig gerecht. Het mooie van Boerderijwinkel Hugo Bogers is dat je er ook de andere ingrediënten van je maaltijd kunt kopen. Groente, fruit, aardappelen en eieren: het is er allemaal. "Wat we niet zelf verbouwen kopen we in via de juiste kanalen. We zorgen er dus voor dat al onze producten vers en van de beste kwaliteit zijn”, zegt Hugo, "en als mensen op zoek zijn naar iets wat we niet hebben, dan gaan wij ernaar op zoek. Vandaag heb ik nog een klant aan aubergines en avocado's kunnen helpen. Dat doen we voor onze klanten. Van veel van onze klanten kennen wij het hele levensverhaal. We hebben een grote gunfactor bij onze klanten en wij vinden het leuk om ze te helpen.” Hugo Bogers runt zijn boerderijwinkel samen met zijn schoondochter Malu Lems. In haar dagelijkse contacten met klanten merkt ze dat mensen heel graag hun boodschappen bij Boerderijwinkel Hugo Bogers doen. "Niet alleen omdat boodschappen doen in deze tijd een uitje is, en omdat wij altijd klaarstaan voor een praatje, maar vooral omdat mensen zich hier veilig voelen”, zegt ze. "Klanten kunnen wachten in de buitenlucht, er is alle ruimte, ook om te parkeren. Dat doet mensen goed, en als ze dan ook nog weten dat ze bij ons kwaliteitsproducten kopen die lekkerder zijn dan die uit de supermarkt, dan komen ze graag nog eens terug!” Boerderijwinkel Hugo Bogers is gevestigd aan Fianestraat 2 in Bergen op Zoom en is maandag t/m vrijdag geopend van 9.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.