Topscorer Jasper Waalkens
Topscorer Jasper Waalkens Foto: Christian Keijsers Fotografie

Rksv Halsteren weeknieuws

Algemeen

Zondag 1 op schot tegen ONA

Met een overtuigende 12-0 zege op ONA uit Gouda heeft Zondag 1 de oefencampagne afgelopen zondag positief afgesloten. De zondag eersteklasser had geen vat op de aanvalsdrang van Halsteren en moest na zo’n 10 minuten spelen de eerste tegentreffer dulden. Daarna ging het snel. Acht minuten later prijkte er een 4-0 stand op het scorebord en was al duidelijk dat er van een echte krachtmeting geen sprake meer zou zijn. Na een comfortabele 8-0 ruststand liep Halsteren in de tweede helft uit naar een monsterzege van 12-0. In de tweede helft maakte Nishant Jagernath zijn rentree, na zijn besluit om af te zien van een overstap naar GOES. Voor Halsteren scoorden Jasper Waalkens (5x), Fouad Idabdelhay (2x), Nishant Jagernath (2x), Pim Bouwman, Caine Vos en Jurik Zimmerman.

Vanaf komend weekend gaat de focus op de competitie in de Hoofdklasse B. De eerste tegenstander is AWC uit Wijchen. Toeval of niet, AWC was vorig seizoen ook de laatste tegenstander voordat de competitie werd gestaakt. Toen gingen de drie punten mee naar Wijchen en leed Halsteren een 1-2 nederlaag. De ploeg van trainer Erwin de Nijs is dus gewaarschuwd en zal AWC ongetwijfeld niet onderschatten. De wedstrijd start om 14.30 uur. De entree bedraagt € 6,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen tot 12 jaar en 65+-ers. Op het sportpark gelden de gebruikelijke coronamaatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden. Voor de actuele maatregelen, raadpleeg onze website www.rksvhalsteren.nl.

Poule-indeling Hoofdklasse B

AWC (Wijchen), Baronie (Breda), EHC/Heuts (Hoensbroek), Juliana ‘31 (Malden), Longa ‘30 (Lichtenvoorde), Meerssen, Minor (Nuth), Moerse Boys (Zundert), Nuenen, OJC Rosmalen, Orion (Nijmegen), RKZVC (Zieuwent), SIlvolde, UDI’19 (Uden)

Geen toernooiwinst Zaterdag 1

Met de deelname aan het Grevelingentoernooi hervatte Zaterdag 1 afgelopen weekend de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ondanks dat slechts één nederlaag werd geleden (tegen De Fendert), wist Halsteren niet door te dringen tot de podiumplaatsen. De drie gelijke spelen tegen respectievelijk NTVV, Bruse Boys en Duiveland ten spijt. De komende weken staan nog enkele oefenwedstrijden op het programma. Op dinsdag 31 augustus oefent Zaterdag 1 tegen zondag tweedeklasser Kruisland. In het weekend daaropvolgend start de poulefase van de districtsbekercompetitie met een thuiswedstrijd tegen SKNWK.

Start trainingen 30 augustus

Op onze website is inmiddels het nieuwe trainingsschema gepubliceerd. Vanaf volgende week gaan de trainingen van start. Vind je het ook leuk om te voetballen en zou je wel eens een paar keer vrijblijvend mee willen trainen? Dat kan! Stuur dan even een berichtje aan info@rksvhalsteren.nl en we nemen contact met je op om door te geven wanneer je mee kunt doen.

Vacatures RKSV Halsteren

Binnen de vrijwilligersorganisatie van onze club zijn diverse functies vacant. Zo zijn we op zoek naar een kantinepersoneel, jeugdcoördinatoren, bestuursleden, webmasters, leden van de activiteitencommissie en technische (voetbal)zaken. Een wijs man zei ooit: “Vraag je niet af wat de club voor jou kan doen, maar wat jij voor de club kunt doen!” Voor meer informatie over de vacatures kan je contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator Wilbert de Jongh via vrijwilliger@rksvhalsteren.nl.

RKSV Halsteren nieuws als eerste ontvangen?

Nieuws van RKSV Halsteren dat je écht niet mag missen, kun je ook via WhatsApp ontvangen. Het mediateam van RKSV Halsteren stuurt na plaatsing van een nieuwsbericht op de website via Whatsapp een pushbericht, waarmee je direct vanaf je smartphone naar het bericht op de website kan doorklikken. Wil je deze pushberichten ook ontvangen? Whatsapp dan RKSV AAN naar 06-47638878.

Wedstrijden komend weekend

Zaterdag 28 augustus: 10.30 uur: Gastel JO13-1 - Halsteren JO13-1; 12.30 uur: Spijkenisse JO19-1 - Halsteren JO19-1

Zondag 29 augustus: 14.30 uur: Halsteren 1 (zo) - AWC

Dinsdag 31 augustus: 19.00 uur: Halsteren JO13-1 - Kloetinge JO13-1; 20.00 uur: Kruisland - Halsteren 1 (za)

Activiteitenagenda

12 september: Uitreiking magazine “Halsteren in Beweging”; 14 oktober: Algemene Ledenvergadering.

Afbeelding