Hond gered uit busje na eenzijdig ongeval

HOOGERHEIDE - De brandweer heeft zaterdag aan het begin van de avond een hond uit de achterzijde van een bestelbusje bevrijd. Na een eenzijdig ongeval op de Bunkerbaan (N289) waren de deuren van het busje dermate beschadigd dat deze niet meer open konden. Zowel de bestuurster van de bus als de hond raakten niet gewond bij het ongeval. 

Botsing scooter en auto 

HALSTEREN - Maandagmiddag zijn op de Steenbergseweg een auto een scooter met elkaar in botsing gekomen. Ambulancemedewerkers hebben zich ontfermd over de gewonde scooterrijder, die daarna ter controle is overgebracht naar het ziekenhuis. 

ING-kantoor BoZ sluit

BERGEN OP ZOOM - HOOGERHEIDE -  Het ING-kantoor aan de P. Vineloolaan 48 te Bergen op Zoom sluit voorgoed de deuren op 16 juli 2021. Een vervelende boodschap voor mensen die gebruik maken van het kantoor. Maar steeds meer klanten kunnen en willen hun bankzaken online regelen en daardoor komen er steeds minder klanten naar dit kantoor. 


ING-servicepunt

Vanaf 16 juli 2021 kun je terecht bij Primera, Hof van Holland 2 te Hoogerheide. Hier kun je zelf online je bankzaken regelen en als je dat wilt, helpen ze je ook met het installeren van de Mobiel Bankieren App. Voor je dagelijkse bankzaken kun je hier ook terecht. De meeste bankzaken worden tegenwoordig online geregeld. Hulp nodig? Kijk op ing.nl/internetbankieren. Het dichtstbijzijnde ING-kantoor voor persoonlijk financieel advies is in Roosendaal.