Afbeelding
Foto:

De Schans Tuinschermen

HALSTEREN - De Schans Tuinschermen is hét adres voor tuinschermen in verschillende houtsoorten, afmetingen en prijsklassen. Door import en productie zelf in de hand te houden, kan De Schans Tuinschermen goede kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.

Tevens is het bedrijf aan Steenbergseweg 10 in Halsteren dealer van Tuindeco en de betere fabrikanten van tuinhuisjes en blokhutten. Door het grote aantal producten dat De Schans Tuinschermen per jaar verkoopt, zijn interessante kortingen te bedingen, wat voor de klant direct voordeel oplevert.


Vakkundig

Een blokhut of tuinhuisje is een investering voor jaren tuinplezier. Goede advisering, ligging in de tuin, fundering en ondergrond, praktisch advies bij het opbouwen en de conservering zijn allemaal zaken die erg belangrijk zijn. Vakkundige adviseurs komen eventueel bij ter plaatse kijken om tot een gedegen advies te komen. Een gastenhuisje, een studio, een donkere kamer, een gereedschaps-schuur, een werkkamer, een atelier, een speelkamer, een voorraadkamer, een bergruimte, een studeerkamer, een (extra luxe) badkamer, een computerkamer of meerdere opties in één. Waar een vergunning voor een aanbouw wel eens op zich laat wachten, is dat voor tuinhuisjes vaak snel rond. Voor iedereen die wat extra ruimte kan gebruiken.

De Schans Tuinschermen levert vrijwel alle mogelijke soorten tuinschermen / schuttingen. Van geïmpregneerd hout (verticaal / horizontaal), Douglas, beton en palen, variaties en combinaties (V-ruit / trellis / afwerkingen) en situaties (aflopend / hoogteverschil). Naast verschillende houtsoorten kan men kiezen voor de standaard betonkleur of de donkere antraciet uitvoering voor een moderne uitstraling.


Accessoires

Ook voor diverse tuinaccessoires, zoals paardengareel, tuinstoelen, bloembakken et cetera kan men bij De Schans Tuinschermen terecht. Deze accessoires zijn een ideale aanvulling voor uw tuin of terras. Zet de ‘puntjes op de i’, op een betaalbare wijze.

Voor meer informatie, kunt u ons altijd bezoeken, of ons bellen e-mailen kan uiteraard ook. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden en indien nodig nemen wij telefonisch contact met u op. Wij komen gratis meten voor een offerte die uiteraard ook vrijblijvend is. Telefoon: 0164 - 686418, e-mail: deschanstuinschermen@outlook.com