Oranje vlaggetjes raadactie Halsterse winkeliers

HALSTEREN - WinkelHart Halsteren verbindt een leuke prijsvraag aan de oranje vlaggetjesactie in het dorp. Wie het totaal aantal kleine oranje vlaggetjes schat dat buiten bij de winkeliers in het centrum is uitgehangen maakt kans op een waardebon.

Let wel: het gaat om de kleine oranje vlaggetjes buiten bij de winkeliers in de Dorpsstraat en niet te vergeten bij De Kock Tweewielers en Molenwinkel Sint Antonius aan de Halsterseweg.

WinkelHart Halsteren stelt drie cadeaubonnen ter waarde van 50 euro beschikbaar die zijn te besteden bij alle leden van de plaatselijke winkeliersvereniging.

Iedereen, jong en oud, kan aan de raadactie meedoen. Leuk om er eens met z'n allen op uit te trekken in het dorpscentrum. Nogmaals: het gaat alléén om de kleine driehoekige oranje vlaggetjes buiten bij de winkels en enkele particulieren die deel uitmaken van de vlaggenrij.

De vlaggetjes raadactie startte 15 juni en loopt tot 4 juli. Het precieze aantal raden lijkt lastig maar wie een beetje slim is kan aardig in de buurt komen.


Stuur je geschatte aantal vlaggetjes naar de facebookpagina: @Winkelhart Halsteren of mail naar: winkelharthalsteren@gmail.com