Overhandiging cheque aan leerkrachten en leerlingen van basisschool de Meulenrakkers.
Overhandiging cheque aan leerkrachten en leerlingen van basisschool de Meulenrakkers. Foto: Pascal Brugman

Cheque voor Meulenrakkers door sparen Doekoe-munten

OSSENDRECHT - Van 19 April tot en met 23 mei konden er bij Coop Suijkerbuik in Ossendrecht Doekoe-munten gespaard worden voor je favoriete school. Bij aankoop van geselecteerde actieproducten kreeg je twee Doekoe-munten en je kon deze dan doneren aan je favoriete school die deelnam aan deze actie.

In samenwerking met Arla Foods en Unilever kan de school sparen voor sport- en spelmaterialen voor op het schoolplein, de gymles of sportdag. Zo deed basisschool de Meulenrakkers uit Ossendrecht dus mee als geselecteerde school.


Flink gespaard!

Er werden flink Doekoe-munten gespaard door klanten ten bate van de Meulenrakkers, totaal voor maar liefst 595 euro. Op maandag 14 juni werd door Sabrina Dierks, medewerkster van de Coop, de cheque overhandigd aan Jim van Broekhoven en Suzie de Vos, beiden leerkrachten op basisschool de Meulenrakkers. De leerkrachten kregen hierbij hulp van twee leerlingen, namelijk Jannah en Wim de Jong.


Uitzoeken

De Meulenrakkers gaat het geld nuttig besteden via de webshop van de Coop waar ze spellen gaan uitzoeken om bijvoorbeeld buiten te kunnen rekenen. In de week van 13 september kunnen zij bij de Coop hun spellen ophalen. De Meulenrakkers wil alle klanten heel hartelijk danken voor het doneren van de munten aan hun school.