Onthulling van nieuwe bankjes bij de oplevering van project Wierlaan.
Onthulling van nieuwe bankjes bij de oplevering van project Wierlaan. Foto: Pascal Brugman

Oplevering project Wierlaan

BERGEN OP ZOOM - Aan de Wierlaan in Bergen op Zoom was het donderdag feest. De grootschalige renovatie van de flat waarbij de bestaande appartementen gasloos en meer duurzaam werden gemaakt is voltooid.
Alleen de gevels worden nog geschilderd, want de steigers waren net op tijd afgebroken. Stadlander en Era Contour werkten samen bij dit project en boden zelfs kansen aan mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt.


Duurzaam

De appartementen werden in een bewoonde staat uitgevoerd en dat was niet makkelijk lieten Mark van der Steen van Stadlander en Michel Ouwens van Era Contour weten in hun toespraak. Elk appartement werd voorzien van nieuwe installaties voor verwarming, warm water en ventilatie. Nieuw glas werd geplaatst, betere isolatie en zelfs de entrees werden groots aangepakt.

Donderdag 17 juni werd de oplevering dus gevierd samen met de bewoners die konden proosten vanaf hun balkon met de daarvoor speciaal uitgedeelde glazen en alcoholvrije bubbels. Een Bergs draaiorgel verzorgde vrolijke deuntjes en Stichting Wensambulance mocht zelfs een cheque van 500 euro in ontvangst nemen. Deze cheque werd overhandigd namens Stadlander en Era Contour. Ook werden nieuwe bankjes onthuld.

Afbeelding
Toespraak door Mark van der Steen
Afbeelding