Hoe het eruit zag in de green-screen-studio.
Hoe het eruit zag in de green-screen-studio. Foto: Pascal Brugman

Start studio voor opnames

BERGEN OP ZOOM - Onlangs openden Catestar Events en Bpmworks hun deuren in Bergen op Zoom. Hiervoor organiseerden Cate Keers en Pascal Brugman in samenwerking met hun buurman Bryan Jacobs van Livestreamyourevent een 8 uur durende visuele dj-livestream met diverse dj's uit Nederland en België.


In de ruimte die zij huren realiseerden zij een echte greenscreen studio. Het groene scherm zag er misschien gek uit voor de gasten die waren uitgenodigd, maar uiteindelijk via visuals die hier speciaal voor gemaakt waren, zagen de geïnteresseerden deze op de virtuele livestream direct. De dj's bij deze stream waren: DJ Gerco, Ian Barras, Quintexx, CoSmooth & Bohr, Mep Stones & Tonestylerz, Mr. Rewind, Iridium DJ en Deenis.


Toekomst

Geïnteresseerde dj's, artiesten of dansscholen kunnen via deze locatie de mogelijkheid krijgen om hun set of clip op te laten nemen. Ook kunnen scholen en kinderdagverblijven zich melden om wat leuks op te laten nemen voor hun kinderen. Pascal kan ook promofilmpjes voor bedrijven realiseren of fotosessies voor particulieren of bedrijven. Ook zullen dj-lessen voor kinderen binnenkort via deze locatie mogelijk zijn.

Meer informatie is te verkrijgen via Cate 06-27280048 of Pascal 06-40269719 (voor technische vragen). De locatie is alleen geopend op afspraak.

DJ-lessen voor kinderen.