Raad het aantal kleine oranje vlaggetjes in de hele straat en win een prijs!
Raad het aantal kleine oranje vlaggetjes in de hele straat en win een prijs! Foto:

Facebookactie WinkelHart: Raad aantal oranje vlagjes!

HALSTEREN - Winkelend publiek in Halsteren zal het niet zijn ontgaan dat de Dorpsstraat oranje is gekleurd vanwege het EK-voetbal. Leden van de winkeliersvereniging staken enthousiast de handen uit de mouwen om met name de Dorpsstraat aan te kleden. WinkelHart Halsteren verbindt nu een leuke prijsvraag aan de vlaggetjesactie.

Wie het totaal aantal kleine oranje vlaggetjes schat dat buiten bij de winkeliers is uitgehangen maakt kans op een waardebon. Let wel: het gaat om de kleine oranje vlaggetjes buiten bij de winkeliers in de Dorpsstraat en niet te vergeten bij De Kock Tweewielers en Molenwinkel Sint Antonius aan de Halsterseweg. WinkelHart Halsteren stelt drie cadeaubonnen ter waarde van 50 euro beschikbaar die zijn te besteden bij alle leden van de plaatselijke winkeliersvereniging.

Secretaris Marc Hellemons licht toe: "Wij hadden vorig jaar een hele leuke EK actie klaarliggen maar die kon vanwege corona niet doorgaan. Bedoeling was om mensen te laten bewegen door het hele dorp. Hier is nu spontaan een kleinere actie uit voortgekomen. We hadden maar liefst drie kilometer aan oranje vlaggetjes besteld en daarnaast nog grotere vlaggen van Holland op het EK. Die grotere vlaggen tellen niet mee voor de raadactie. De opkomst van winkeliers die mee wilden versieren was groot. Bij het napraten achteraf ontstond spontaan het idee voor een like, deel & win actie."

Iedereen, jong en oud, kan aan de raadactie meedoen. Het gaat alleen om de kleine driehoekige oranje vlaggetjes buiten bij de winkels en enkele particulieren die deel uitmaken van de vlaggenrij. De vlaggetjes raadactie start 15 juni en loopt tot 4 juli. Het precieze aantal raden lijkt lastig maar wie een beetje slim is kan aardig in de buurt komen. Stuur je reactie naar de facebookpagina: @Winkelhart Halsteren of mail naar: winkelharthalsteren@gmail.com

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding