TV Mattemburgh
TV Mattemburgh Foto:

50-jarige TV Mattemburgh zoekt ex-leden voor reünie

HOOGERHEIDE - Voor zaterdag 17 juli organiseert TV Mattemburgh te Hoogerheide in het kader van het 50-jarig bestaan een reünie om nog eens na te praten over en terug te kijken op de vele tennisuurtjes, toernooien en clubkampioenschappen. Iedereen die (jeugd-) lid is geweest, tennisles heeft gegeven en nu nog lid is, is van harte welkom.

Omdat van veel ex-leden de contactgegevens ontbreken proberen de organisatoren hen op diverse manieren te bereiken. Wie nog ex-leden kent wordt gevraagd onderstaande oproep met uitnodiging door te sturen.

'Bent u ooit lid geweest van TV Mattemburgh dan bent u, alleen of samen met uw partner, van harte welkom op het sportpark te Hoogerheide vanaf 13.00 uur. Deze middag wordt er een toernooi gespeeld waarbij het de bedoeling is dat een ex-lid samen met een huidig lid gezellig een paar wedstrijdjes speelt. Dus nodig iemand uit en geef u op, individueel opgeven kan uiteraard ook! Wilt u niet tennissen, maar alleen een hapje/drankje doen en weer eens gezellig bijkletsen, ook dan bent u uiteraard van harte welkom. U ontvangt een welkomstcocktail en een consumptiebon en we sluiten af met een BBQ. Kosten voor deelname aan de BBQ zijn 10,00 euro per persoon. U kunt zich opgeven via jubileum50@kpnmail.nl dit kan t/m 12 juli. Graag uw gegevens vermelden en of er door u getennist wordt en eventueel met wie, en of u aan de BBQ wil deelnemen of dat u alleen een hapje/drankje komt doen.

Deze middag worden er oude foto’s getoond en is er een expositie over de historie van de vereniging. Heeft u nog oude foto’s of documenten en dergelijke die we mogen gebruiken, dit dan ook graag melden via jubileum50@kpnmail.nl dan nemen we contact met u op. Voor verdere informatie over het ontstaan van onze vereniging en alle overige zaken verwijzen wij u graag naar onze website:
www.tvmattemburgh.nl