Medaille uitreiking Avond4daagse Huijbergen.
Medaille uitreiking Avond4daagse Huijbergen. Foto: G. van Rooij

Huijbergse Avond4daagse verlengd Edition Huijbergen

HUIJBERGEN - Huijbergen heeft voor het tweede jaar op rij de Avond4daagse Huijbergse Home Edition. Sinds maart kan iedereen in Huijbergen en omgeving een eigen Avond4daagse lopen. Daarbij vertrek je vanuit je eigen huis en maak je een eigen route via de app van ”e-route”.

Dus niet in hele grote groepen tegelijk wandelen zoals je bij de Avond4daagse gewend bent, maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Deze manier van Avond4daagse blijkt ook dit jaar weer een succes. Velen zijn aan de wandel gegaan in de afgelopen periode en de Wandelende Tak van Vivoo heeft al menig medaille uit kunnen reiken. Elke zaterdag of zondag gaat de organisatie op pad om de medailles aan huis uit te reiken, of soms op verzoek op een leuke andere locatie. Ook zo afgelopen zaterdag mocht de organisatie op een gezellig terras een hele bussel met medailles uitreiken. Geweldig! Allemaal blije gezichten.

Maar wat ook goed nieuws is, Home Edition heeft de periode om Avond4daagse te lopen met een maand verlengd: iedereen kan nog tot en met 31 juli de Huijbergse Avond4daagse wandelen. Dus mocht je nog niet in de gelegenheid geweest zijn om te lopen, grijp dan alsnog de kans.

Inschrijven kan nog, via www.avond4daagse.nl In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in, meedoen kost € 6,50 per persoon. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 - 5 - 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Mocht je voor de 26e keer of hoger lopen, geef dan "dagmedaille' aan. Easy dus! Heel veel plezier en succes! Mocht je nog vragen hebben: Yvonne de Waal-Jansen, 06 53398061, yvkejansen@hotmail.com; Gerald de Waal, 06 30096814, gdewaal@ziggo.nl g.dewaal@rocwb.nl.