Botsing bestelbusje en vrachtauto op A4

WOENSDRECHT - Op de A4 tussen de Belgische grens en knooppunt Markiezaat zijn woensdag aan het einde van de middag een bestelbusje en een vrachtauto met elkaar in botsing gekomen. Ambulancemedewerkers hebben de inzittenden van de voertuigen onderzocht. Door het ongeval ontstond op de A58 voor de tweede keer woensdag een fikse file, evenals de dag ervoor.

Testloketten worden vaccinatieloketten

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Nu het aantal testaanvragen flink afneemt, is er ook minder testcapaciteit nodig. Een gevolg hiervan is dat GGD West-Brabant per 9 juni de testloketten op de locatie aan de Wattweg in Bergen op Zoom sluit en in een paar dagen ombouwt naar vaccinatieloketten. Vanaf 14 juni zijn de loketten in gebruik voor het zetten van prikken tot zo’n 14.000 per week. Het besluit dat de testloketten – in ieder geval voorlopig - verdwijnen in Bergen op Zoom is mede ingegeven door het feit dat er drie andere GGD-testlocaties in de buurt zijn. Een daarvan is in onze regio namelijk in Roosendaal op een kwartiertje rijden. De andere twee liggen in Zeeland: Goes en Sint Maartensdijk beiden op ongeveer een half uur rijden.

De Liefhebbers rijden door West-Brabant

HALSTEREN - Zondag 13 juni staat alweer de vierde rit van dit korte seizoen op het programma voor TTC de Liefhebbers. De recreanten, die op een gewone dan wel een fiets met ondersteuning rijden, fietsen de 3-dorpenroute over een afstand van 35 kilometer en houden de koffiestop bij de Commerce in Kruisland. De trimmers rijden de Huijbergen-route, over een afstand van 80 kilometer en dit op racefietsen. Hun koffiestop wordt gehouden bij Eetcafé de Kroon in Huijbergen. Voor beide groepen is een helm verplicht. Voor inlichtingen kan contact opgenomen worden met secretaris Richaar Kuijlen, telefoon 0164-683915, e-mail ttcdeliefhebbers@gmail.com of kom elke zondag iets voor 9.00 uur op het plein bij de Huiskamer van Halsteren. www.ttcdeliefhebbers.nl

HSV Batters organiseert camp en rommelmarkt

PUTTE - Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld, kunnen het baseball camp en rommelmarkt bij HSV Batters in Putte doorgaan. De wedstrijden van de jeugd mogen vanaf nu weer gespeeld worden. Het baseball camp is van 6 tot en met 9 augustus van 9.00 tot 16.30 uur. Leden (€115,00) en niet-leden (€ 130,00) kunnen deelnemen: inschrijven: hsvbatters@outlook.com.. Voor de rommelmarkt op 1 augustus van 8.00 tot 17.00 uur aan de Herenbaan in Putte kunnen tafels gereserveerd worden via bovenstaand e-mailadres of telefoon: +32486411307.

Bezinning Wat is geluk? bij het Rozenkruis

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op dinsdag 15 juni wordt door het Lectorium Rosicrucianum een tempelbezinning verzorgd met als titel "Wat is geluk?”. Men wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn. De toegang is vrij en de ingang is aan de Cromwielstraat. Aanvang is 20.00 uur, Blauwehandstraat 21, 4611 RK Bergen op Zoom.
http://www.rozenkruis.nl/bergen-op-zoom